x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator În urma contestaţiilor, ofertele pentru proiectul de emitere online a actelor de stare civilă vor fi reanalizate

În urma contestaţiilor, ofertele pentru proiectul de emitere online a actelor de stare civilă vor fi reanalizate

de Alexandru Radescu    |    21 Feb 2014   •   17:51
 În urma contestaţiilor, ofertele pentru proiectul de emitere online a actelor de stare civilă vor fi reanalizate

Ministerul pentru Societatea Informaţională trebuie să pună în aplicare Decizia Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor prin care se solicită reanalizarea celor trei oferte depuse pentru proiectul de emitere online a actelor de stare civila (SIIEASC), în termen de 15 de zile de la comunicarea acesteia, a anunţat MCSI cu puţin timp în urmă.

Împotriva Deciziei CNSC se poate formula plângere la Curtea de Apel în termen de 10 zile de la comunicare.

Eliberarea online a actelor de Starea Civilă, o super-licitaţie de 35 milioane de euro. Vezi cine sunt fericiţii câştigători!

În data de 20 februarie 2014, S.C. Romsys SRL a depus o plângere la Curtea de Apel Bucureşti. Prin aceasta plângere, SC Romsys SRL cere suspendarea executării dispoziţiilor Deciziei CNSC şi modificarea acesteia.

Conform legii, Ministerul pentru Societatea Informaţională pune în aplicare Decizia CNSC de reanalizare a ofertelor depuse pentru proiectul SIIEASC (Sistemul Informatic Integrat de Emitere a Actelor de Stare Civila) şi aşteaptă decizia Curţii de Apel.

UTI şi S&T contestă rezultatul licitaţiei pentru sistemul IT destinat actelor de stare civilă

În data de 13 decembrie 2013, Ministerul pentru Societatea Informaţională (MSI) a încheiat procesul de evaluare a ofertelor depuse pentru sistemul integrat de emitere a actelor de stare civilă (SIIEASC) şi a desemnat câştigatoare  asocierea formată din Romsys, Indra Sistemas, Mercury 360 Communications, împreună cu subcontractanţii Technology Network Services, Quantrio Consulting şi Star Storage.

În urma anunţării asocierii declarate câştigătoare, S&T România şi UTI Grup au contestat la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor rezultatul licitaţiei pentru sistemul de emitere online a actelor de stare civilă.




×