x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dintr-un necaz într-altul! După ce i-a murit mama, asta era tot ce mai trebuia să i se întâmple

Dintr-un necaz într-altul! După ce i-a murit mama, asta era tot ce mai trebuia să i se întâmple

09 Sep 2013   •   12:28
Dintr-un necaz într-altul! După ce i-a murit mama, asta era tot ce mai trebuia să i se întâmple
Familia lui Şerban Huidu a mai primit o lovitură grea după ce socrul său, fostul senator Matei Vintilă, este executat silit pentru o datorie de 100.000 de euro.

Socrul lui Şerban Huidu a început cu câţiva ani în urmă construcţia unui cartier rezidential în zona de vest a Capitalei, însă nu după mult timp, firma acestuia a intrat în insolvenţă, făcând lucrurile să stagneze iar creditorii să-i bată la uşă.

Lovitura a venit însă săptămâna trecută, când Judecatoria Sectorului 3 a dispus executarea silită pentru o datorie de 431.000 de lei, adică aproximativ 100.000 de euro, pe care fostul senator o are către un furnizor. Decizia a fost luată pe fond, fără cale de atac.

În paralel, bărbatul a deschis însă un proces pentru anularea somaţiei de plată, procesul urmând să aibă termen săptămâna viitoare. Acesta nu este singurul proces pierdut de familia lui Şerban Huidu în ultima vreme. Mai mulţi dintre cei care au achitat avansul pentru contractarea unor apartamente în noul cartier l-au dat în judecată pe socrul cârcotaşului, dar şi pe soţia acestuia, în calitate de garant.


×