x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Incendiu de proporţii la o firmă specializată în producerea de articole din inox, la Reghin

Incendiu de proporţii la o firmă specializată în producerea de articole din inox, la Reghin

08 Dec 2018   •   19:51
Incendiu de proporţii la o firmă specializată în producerea de articole din inox, la Reghin

Un puternic incendiu a izbucnit, sâmbătă, la o fabrică specializată în producerea de articole din inox, situată pe Strada Carpaţi din municipiul Reghin, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă 'Horea' al judeţului Mureş.


"Incendiul se manifestă la o hală pe circa 1000 de metri pătraţi, arde acoperişul în întregime, o parte din acoperiş s-a prăbuşit", a declarat, pentru AGERPRES, inspectorul şef al ISU Mureş, colonel Călin Handrea.

Potrivit şefului ISU Mureş, la faţa locului intervin trei autospeciale cu apă şi spumă de la Detaşamentul Reghin, alter două autospeciale de la Târgu Mureş, precum şi serviciile private şi voluntare din zonă.

Fabrica la care a izbucnit incendiul este specializată în fabricarea produselor de uz casnic, produse de larg consum şi mici mobiliere, balustrade din inox, compartimente balcoane, construirea de case prefabricate etc.

Potrivit reprezentanţilor ISU, la ora transmiterii acestei ştiri incendiul a fost lichidat, pompierii mai acţionând pentru căutarea eventualelor focare ascunse.

Au ars aproximativ 1000 metri pătraţi de la etajul 1 şi în totalitate acoperişul halei de producţie articole de uz casnic din inox. Pompierii au evacuat din clădire mai multe butelii cu diverse gaze: 14 cu CO2, 1 cu Azot, 5 cu Oxiacetilenă, 17 cu Argon şi 28 cu Oxigen, au mai precizat reprezentanţii ISU Mureş. AGERPRES

×