x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Incendiu la o vilă din Bran

Incendiu la o vilă din Bran

11 Ian 2019   •   15:36
Incendiu la o vilă din Bran

Pompierii militari din Zărneşti, Bran, Moieciu şi un echipaj de la Detaşamentul 1 din Braşov intervin vineri pentru stingerea unui incendiu declanşat la acoperişul unei vile din satul Sohodol, comuna Bran, informează purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja. 

''Pompierii militari intervin pentru stingerea unui incendiu la acoperişul unei vile formată din P+E+M, în statul Sohodol, comuna Bran. Drumul spre locul incendiului este unul greu accesibil fiind abrupt, în pantă şi acoperit cu zăpadă. S-au deplasat trei autospeciale cu apă şi spumă (două din Zărneşti, una de la punctul de lucru Moieciu) şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU) Bran. În sprijinul acestor echipaje se mai deplasează o autospecială de la Detaşamentul 1 Braşov. De asemenea, la incendiu s-a deplasat şi un echipaj SMURD", a precizat sursa citată. 

Conform reprezentantului ISU Braşov, informaţiile preliminare de la faţa locului ar arăta că nu se aflaut persoane în interiorul imobilului cuprins de flăcări.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: incendiu vila bran