x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Incendiu puternic în Afumaţi. Garda de Mediu face măsurători ca să afle toxicitatea fumului

Incendiu puternic în Afumaţi. Garda de Mediu face măsurători ca să afle toxicitatea fumului

06 Mai 2019   •   12:54
Incendiu puternic în Afumaţi. Garda de Mediu face măsurători ca să afle toxicitatea fumului

UPDATE: Incendiul a fost stins în urmă cu puţin timp

Ştirea iniţială

La locul intervenţiei au fost direcţionate 28 de autospeciale de stingere, patru autoscări, două autospeciale pentru descarcerare şi trei SMURD. 
Potrivit biroului de presă al ISU Bucureşti-Ilfov, incendiul se propagă rapid, însă nu există informaţii cu privire la persoane rănite în urma incidentului. 

Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, incendiul se manifestă violent, nu se poate intra în interior, iar până în prezent patru persoane cu atac de panică primesc îngrijiri la ambulanţele SMURD. 

"În depozit se găsesc mase plastice, recipiente sub presiune şi vopseluri. Se acţionează preponderent de la înălţime, cu autoscările, se observă flăcări mari, iar radiaţia termică afectează spaţiile de depozitare învecinate", precizează sursa citată. 

Preşedintele CJ Ilfov, Marian Petrache, a informat că, în prezent, Garda de Mediu Ilfov face măsurători pentru a afla gradul de poluare şi toxicitate a fumului emanat în aer. 

Populația din zonă este sfătuită să se îndepărteze de locul evenimentului, iar pentru protejarea de fum să închidă ferestrele locuințelor.

A fost remis mesaj de avertizare a populației prin Ro Alert.


DN 2 este blocat, circulaţia fiind întreruptă.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: incendiu afumati