x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Incendiu puternic la un complex comercial din Braşov

Incendiu puternic la un complex comercial din Braşov

de Mara Raducanu    |    17 Dec 2012   •   17:46
Incendiu puternic la un complex comercial din Braşov
Sursa foto: Cornel Putan/Intact Images

Un incendiu puternic a izbucnit în jurul orelor 16.00 la  clubul Kasho aflat în clădirea “My Place”, un complex comercial din Braşov.

Mai multe maşini de pompieri şi salvări au ajuns la faţa locului penru intervenţie, flăcările fiind foarte mari. Acoperişul complexului a ars cu flăcări înalte de câteva zeci de metri, însă toţi  angajaţii şi cumpărătorii fau fost evacuaţi de către pompieri. Două  dintre  persoane au necesitat intervenţii din cauza fumului inhalat.

“Incendiul a izbucnit la orele 16.00. În momentul de faţă mai multe autospeciale de pompieri sunt la faţa locului pentru intervenţie. Persoanele aflate în interior au fost evacuate, două dintre ele fiind intoxicate cu fum”, a declarat pentru Jurnalul Naţional, Lt. Sfreja Ciprian, purtătorul de Cuvânt al ISU Braşov.

Pompierii încearcă să ţină sub control flăcările  pentru a nu se extinde hotelul aflat în apropierea clubului.

Din primele informaţii, incendiul a afectat acoperişul clădirii şi s-a propagat la primul şi la al doilea etaj. Martori oculari au declarat că incendiul ar fi izbucnit în urma unor scântei de la un aparat de sudură al unor muncitori care făceau lucrări la acoperişul clădirii, parţial funcţională.

×
Subiecte în articol: incendiu