x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Incident aviatic ! O aeronavă cu destinația Stuttgart, deviată la Viena din cauza unui pasager agresiv

Incident aviatic ! O aeronavă cu destinația Stuttgart, deviată la Viena din cauza unui pasager agresiv

27 Sep 2019   •   13:53
Incident aviatic ! O aeronavă cu destinația Stuttgart, deviată la Viena din cauza unui pasager agresiv

O aeronavă Blue Air cu destinaţia Stuttgart a fost direcţionată pe Aeroportul Internaţional Viena în această dimineață din cauza unui pasager agresiv. Acesta a fost reţinut şi se află în custodia autorităţilor austriece.

Zborul Blue Air 0B129 a decolat de pe Aeroportul Otopeni la ora locală 7:21 însă pentru siguranţa şi securitatea pasagerilor şi a echipajului, comandantul a decis aterizarea neplanificată la Viena, precizează operatorul aerian. Conform procedurilor standard, o ambulanţă a fost trimisă la aeronavă.

"Compania Blue Air îşi cere scuze faţă de pasageri pentru întârziere. Ca urmare a acestei situaţii, zborul programat să aterizeze la Stuttgart la ora locală 8:25 a avut o întârziere de aproximativ o oră, faţă de orarul de zbor iniţial. Afectat de această situaţie a fost şi segmentul de zbor Stuttgart - Sibiu, operat, de asemenea, cu aproximativ o oră întârziere".

AGERPRES

×
Subiecte în articol: incident aviatic