x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Incidente la cununia Elenei Băsescu. Traian Băsescu, huiduit de zeci de persoane

Incidente la cununia Elenei Băsescu. Traian Băsescu, huiduit de zeci de persoane

de Mediafax    |    01 Sep 2012   •   09:06
Incidente la cununia Elenei Băsescu. Traian Băsescu, huiduit de zeci de persoane

Cateva zeci de persoane aflate in fata Primariei Sectorului 2 l-au huiduit, sambata, pe presedintele Traian Basescu, la sosirea acestuia impreuna cu sotia sa si cu fiica sa cea mica, Elena Basescu, pentru casatoria civila a acesteia cu Bogdan Ionescu, informeaza Mediafax.

Traian Basescu, iar apoi si fiica sa, Elena Basescu, au fost huiduiti si la iesirea din sediul Primariei Sectorului 2.

Basescu si sotia sa au iesit primii din sediul Primariei, dupa oficierea casatoriei civile dintre Elena Basescu si Bogdan Ionescu.

Presedintele a aruncat multimii un trandafir alb si, in pofida busculadei create de protestatari, de oameni veniti din curiozitate, fortele de ordine si jurnalisti, el a tinut sa se indrepte spre grupul de protestatari si sa ii salute, facandu-le cu mana.

Traian Basescu s-a urcat apoi in masina, fara a face nicio declaratie.

La scurt timp, au iesit din sediul primariei Sectorului 2 si Elena Basescu si Bogdan Ionescu. Nici ei nu au facut declaratii si s-au indreptat direct spre masina, timp in care unele persoane prezente la fata locului au huiduit.

Au fost insa si persoane care au aplaudat si le-au adresat urari de "casa de piatra" mirilor.

Ceremonia de oficiere a casatoriei civile dintre Elena Basescu si Bogdan Ionescu a durat aproximativ zece minute, iar la eveniment au asistat circa 30 de persoane.

Casatoria civila a fost oficiata de edilul Neculai Ontanu.

La eveniment au asistat membrii familiilor mirilor si prieteni ai acestora.

Jurnalistii nu au avut acces in sediul Primariei.

Elena Basescu era imbracata cu o rochie roz fane, iar Bogdan Ionescu purta un costum gri inchis. Ea avea un mic buchet din flori rosii, iar el avea o floare rosie in buzunarul de la piept al sacoului.

La iesirea din sediul Primariei nu a fost cadrul specific nuntilor in Romania: nu a fost nici tunelul de flori, nici fotografie pe treptele primariei, nici muzica sau urari.

Mirii si presedintele au evitat sa dea declaratii. In schimb, fratele sefului statului, Mircea Basescu, si sotia acestuia au stat de vorba cu ziaristii. Ei au relatat ca a fost o ceremonie simpla, care a durat foarte putin. Au refuzat insa sa dezvaluie ce cadouri au primit mirii. In schimb, matusa Elenei Basescu a spus ca se vede ca ceremonia a fost simpla si dupa cum s-a imbracat ea: "Nu vedeti, e ceva simplu. Asa, mai ca o baba".

Casatoria religioasa va fi oficiata sambata dupa-amiaza, la biserica Sf.Spiridon din Capitala, iar petrecerea va avea loc la Palatul Snagov, unde sunt asteptati aproximativ 600 de invitati.

×
Subiecte în articol: traian basescu Elena Basescu cununie