x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Incidente la Ziua Marinei: Miron Cozma şi revoluţionarii constănţeni au scandat împotriva preşedintelui

Incidente la Ziua Marinei: Miron Cozma şi revoluţionarii constănţeni au scandat împotriva preşedintelui

de Aniela Nine    |    15 Aug 2011   •   08:28
Incidente la Ziua Marinei: Miron Cozma şi revoluţionarii constănţeni au scandat împotriva preşedintelui

UPDATE: Fostul lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma si revolutionarul constantean Nicolae Mavrodin au fost amendati cu cate 500 de lei pentru tulburarea evenimentelor prilejuite de Ziua Marinei, desfasurate in apropierea falezei Cazinoului din Constanta.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Jandarmi Judetean Constanta, Sorin Tranca a declarat ca cei doi au fost amendati pentru instigarea prin orice mijloace, initierea sau recurgerea la actiuni violente sau alte manifestari, cu intentia de zadarnicire ori tulburare, in orice mod, a adunarilor publice, potrivit articolului 26, litera e, din Legea 60, confom Mediafax.

Sarbatorita ca in fiecare an pe faleza Cazinoului din Constanta, Ziua Marinei nu a fost lipsita de incidente, Miron Cozma si reprezentanti ai revolutionarilor constanteni scandand lozinci impotriva lui Traian Basescu, dupa ce fortele de ordine le-au interzis accesul pe faleza.

Un reprezentant al revolutionarilor din Contanta impreuna cu Miron Cozma au incercat sa intre pe faleza unde aveau loc festivitatile prilejuite de Ziua Marinei. Nu au fost lasati sa intre si atunci au strigat la megafon lozinci impotriva presedintelui si “Sa traiasca Marina Militara'.

Revolutionarul fost luat pe sus de jandarmi, dar a lesinat inainte de a ajunge la masina autoritatilor, iar jandarmii au incercat sa-i acorde primul ajutor pana la sosirea ambulantei. Miron Cozma s-a luat la cearta cu jandarmii si le-a cerut sa-l lase sa treaca de cordon pentru a avea grija de prietenul sau, care, in cele din urma, si-a revenit inainte de sosirea ambulantei, fiind insa transportat la spital pentru mai multe investigatii.

×