x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Incidente pe bandă rulantă pe DN 7

Incidente pe bandă rulantă pe DN 7

de Ovidiu Ciutescu    |    19 Dec 2008   •   00:00

Un mort şi doi răniţi, dintre care unul grav, este bilanţul celor trei accidente de circulaţie produse, vineri, pe Drumul Naţional (DN) 7. Toate s-au produs între localităţile Deva şi Orăştie, sector apreciat de poliţişti ca fiind unul dintre cele mai aglomerate din ţară din punct de vedere al traficului, informează Agerpres.



Primul accident, soldat cu decesul unui tânăr de 23 de ani, din Şibot-Alba, a avut loc după ce un camion TIR a intrat în depăşirea unui alt autotren şi s-a tamponat frontal cu o autoutilitară Dacia 1307 care venea din sens opus. În urma impactului violent, şoferul Daciei papuc a decedat pe loc, potrivit Poliţiei Rutiere Hunedoara.

Viteza excesivă şi nerespectarea distanţei în mers a fost cauza unui carambol rutier produs în zona haltei CFR Geoagiu, la ieşire din Orăştie. Două persoane au fost rănite, dintre care una se află în stare gravă. În accident au fost implicate trei autoturisme care circulau cu viteză şi s-au tamponat din spate când una dintre maşini a frânat. Un alt autoturism s-a răsturnat, la ieşire din Deva, din cauza vitezei, maşina rostogolindu-se în afara carosabilului, fără să fie înregistrate victime. Sectorul de drum situat între Deva şi Orăştie este tranzitat, zilnic, de peste 30.000 de maşini, valorile de trafic fiind crescute în această perioadă a anului, în care circulaţia este aglomerată de autoturismele care intră în ţară prin vămile din vestul ţării.

×
Subiecte în articol: romania