x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator INCREDIBIL! A stat 6 ore la spital pentru scoaterea unei căpușe! Procedura în sine a durat 2 minute

INCREDIBIL! A stat 6 ore la spital pentru scoaterea unei căpușe! Procedura în sine a durat 2 minute

31 Mai 2016   •   10:10
INCREDIBIL! A stat 6 ore la spital pentru scoaterea unei căpușe! Procedura în sine a durat 2 minute
Sursa foto: ironman100/Getty Images/iStockphoto

Din postura de simplu pacient în astfel de situaţie ingrată, purtătorul de cuvânt al CJ a fost plimbat 6 ore, pentru o intervenţie la final de numai 2 minute. „Aşa sunt procedurile“, i s-a spus.

Teama de greşeli aglomerează UPU cu pacienţi care nu reprezintă nicio urgenţă. O simplămuşcătură de căpuşă l-a făcut pe purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean să se plimbe timp de o zi între spitale, potrivit ziaruldeiasi.ro.

Primul drum al acestuia a fost la Spitalul de Boli InfecţioaseTătaru apreciind că tratareamuşcăturii de căpuşă se poate face cel mai bine la spitalul specializat. După o consultaţie decâteva minute, în care s-a constatat că este într-adevăr vorba de o muşcătură de căpuşă,Tătaru a primit o trimitere către Clinica I Chirurgie a Spitalului „Sf. Spiridon“, spitalul de boli infecţioase nefăcând intervenţii chirurgicale.

La UPU, aşteptarea pacientului s-a prelungit timp de patru ore. Cum muşcătura nu era considerată o urgenţă, pacientul a fost preluat doar după ce au fost făcute consultaţiile la cazurile serioase.

Operaţia de eliminare a capului căpuşei a durat doar două minute, timpul total de aşteptare şi de plimbare între spitale şi secţii fiind însă de peste şase ore.

×
Subiecte în articol: capusa