x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator INCREDIBIL. Hoții au spart casa familiei care a murit în accidentul de la Calafat

INCREDIBIL. Hoții au spart casa familiei care a murit în accidentul de la Calafat

21 Oct 2018   •   18:42
INCREDIBIL. Hoții au spart casa familiei care a murit în accidentul de la Calafat

Tragedia din Calafat, în care au murit 4 persoane, le-a oferit unor hoţi oportunitatea de jefui locuinţa familiei care a pierit în accident.

Astfel, poliţiştii informează că locuinţa din Maglavit a familiei a fost spartă de hoţi la scurt timp după accidentul de la Calafat. Au dispărut mai multe bunuri, dar există un cerc de suspecţi, iar cercetările au fost demarate pentru identificarea făptaşilor.

Uşa casei a fost forţată, nu s-a intrat pe geam, precizează anchetatorii. Fratele proprietarului, şoferul decedat al maşinii implicate în accident, a precizat că, la o primă verificare lipsesc mai multe obiecte din casă, cum ar fi un laptop şi alte bunuri.

Laurențiu Bicu, un fermier din Maglavit, judeţul Dolj, este şoferul Audi-ului Q7 şi capul familiei care a pierit în accidentul de la Calafat.

Potrivit poliţiştilor, din cauza vitezei excesive, dar şi a unui şofer de TIR bulgar care a parcat mastodontul parţial pe şosea, din accident au rezultat 4 morţi.

În accidentul de la Calafat au murit pe loc bărbatul de 47 de ani (şoferul), o femeie de 38 de ani şi cei doi copii ai bărbatului, un băiat de 10 ani şi o fetiţă de 14 ani.

×
Subiecte în articol: accident