x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Incredibil: Mădălina Manole lua steroizi anabolizanţi!

Incredibil: Mădălina Manole lua steroizi anabolizanţi!

25 Aug 2011   •   07:15
Incredibil: Mădălina Manole lua steroizi anabolizanţi!

Din declaratiile facute de sotul Madalinei Manole, Petru Mircea, declaratii anexate la dosarul penal, dar si din documentele puse la dispozitia anchetatorilor de catre medici, reiese ca pe 17 iunie 2010, cu o luna inainte de a se sinucides, cantareata a fost internata pentru o zi la Spitalul de Urgenta Floreasca, la Sectia ATI II Toxicologie.

Potrivit jurnalistilor de la Ring, pe prima pagina a fisei medicale intocmite la momentul respectiv s-a infirmat o asa-zisa tentativa de sinucidere, care ar fi avut loc in acea perioada, in schimb, la rubrica Examen toxicologic urina, medicii au mentionat ca au fost gasite urme de steroizi anabolizanti!

Steroizii anabolizanti sunt derivati sintetici care favorizeaza arderea grasimilor, cu efecte asemanatoare tesstosteronului, hormonul sexual masculin, testosteronul. Steroizii sunt consumati din dorinta de a slabi, de mentinere a siluetei sau de marire a masei musculara, dau modificari de libidou si cresc apetitul sexual.

O “cura' prelungita produce insa efecte psihologic si comportamentale nedorite, cum ar fi oscilatii ale starii sufletesti, agresivitate, nervozitate, iritabilitate, manie, depresie ori modificari semnificative ale profilului personalitatii pacientului, conform unor opinii medicale.

×