x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Info

Info

de Jurnalul National    |    11 Mai 2008   •   00:00

 

Loto - Şapte milioane de euro

Premiul cel mare la extragerea Loto 6/49 de azi va fi de aproximativ şapte milioane de euro, premiul reportîndu-se 14 săptămîni consecutiv, deoarece nici un jucător nu a ghicit numerele cîştigătoare. La categoria I a extragerii Loto 6/49 se înregistrează un report în valoare de aproximativ 23,4 milioane RON.

Suceava - Coroana Reginei

Coroana Reginei Maria, realizată din aur masiv şi cu monturi de pietre semipreţioase, este expusă la Muzeul de Istorie din Suceava, în cadrul expoziţiei “Coroana Reginei Maria – Un simbol al României Reîntregite” care va fi deschisă pînă la 20 mai. În cadrul expoziţiei mai sînt expuse fotografii ale Reginei Maria purtînd coroana României, dar şi fotografii şi articole din presa vremii privind prezenţa reprezentanţilor Casei Regale în Bucovina.

Accident -Un avion s-a prăbuşit

Un avion de mici dimensiuni cu două persoane la bord s-a prăbuşit ieri în comuna Ulmeni din judeţul Călăraşi. Conform Poliţiei, pilotul şi-a pierdut viaţa, iar copilotul a fost grav rănit în accident. Avionul s-a prăbuşit în curtea unui fost IAS, potrivit colonelului Viorel Mureşan, adjunctul şefului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă din Călăraşi. Două autospeciale ale Pompielor, ambulanţe şi echipaje ale ISU din Călăraşi s-au deplasat la faţa locului.

Accident - Tren deraiat lîngă Valea Călugărească

Locomotiva şi două dintre cele şase vagoane ale acceleratului 1161, care circula pe ruta Bucureşti – Iaşi, au deraiat ieri, cînd a trecut peste macazul din apropierea gării din Valea Călugărească, accidentul soldîndu-se cu decesul unei persoane şi rănirea altor două, relatează Mediafax. În zonă este un indicator de restricţie de viteză, respectiv de 35 de kilometri pe oră. Imediat după producerea accidentului, autorităţile au decis suspendarea temporară a circulaţiei pe firul Bucureşti – Iaşi.

Sibiu - Prinţul Charles, la conacul Apafi

Prinţul Charles a fost prezent ieri în localitatea Mălîncrav din Sibiu, unde a vizitat Conacul Apafi, dar şi casa unei localnice care ţese manual covoare, comandînd mai multe astfel de produse pentru reşedinţa sa din Marea Britanie. Cea mai mare curiozitate pe care a avut-o moştenitorul Coroanei britanice a fost să vadă cum se ţese la războiul tradiţional.

Locale Bucureşti - Alianţa Socialistă şi-a lansat candidaţii

Partidul Alianţa Socialistă (PAS) şi-a lansat, la Muzeul de Istorie al Municipiului Bucureşti, cei şapte candidaţi la alegerile locale pentru Primăria Capitalei şi primăriile celor şase sectoare. Candidatul pentru Primăria Capitalei este ing. Lucia Stanciu, ceilalţi şase candidaţi fiind Natalia Solomon (Sectorul 1), Demetriu Costea (Sectorul 2), Mihai Ghibaşi (Sectorul 3), Marian Surtică (Sectorul 4), Vasile Zărnescu (Sectorul 5) şi Ion Nedelea (Sectorul 6).

×
Subiecte în articol: observator