x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Info

Info

21 Iul 2008   •   00:00
Info

21 iulie 2008:Senatorul Ion Solcanu a declarat ieri, la o zi după demisia sa din PSD, că aşteaptă apariţia unui partid social-democrat autentic, în care s-ar putea înscrie

RESTRICŢII DN1. Traficul rutier pe DN1 va fi restricţionat începînd de astăzi, din cauza unor lucrări de refacere a carosabilului, demarate în zona localităţii Azuga, la podul peste Rîul Prahova. Maşinile vor rula pe un fir, alternativ, cu ajutorul semafoarelor şi al piloţilor de trafic. Lucrările vor dura pînă în jurul datei de 1 septembrie.


 

REPORT LA LOTO. Nici o persoană nu a cîştigat ieri premiul de peste 2,6 milioane de euro pus în joc la cea de-a treia tragere specială a verii Loto 6/49. Numerele extrase sînt: 7, 9, 43, 47, 42, şi 31. La categoria a II-a sînt 17 cîştigători a cîte 756 de euro, iar la categoria a III-a, 728 de persoane au obţinut cîte 264 de euro. Pentru săptămîna viitoare premiul cel mare va fi de 3 milioane de euro.


METROU-ARTĂ. Cele două peroane ale staţiei de metrou Gara de Nord vor fi decorate, începînd de astăzi, cu picturile a 20 de artişti care participă la proiectul de artă publică Bucharest metroArt. Pictorii vor lucra zilnic, timp de 3 săptămîni, şi vor acoperi aproximativ 120 de metri pătraţi.


SECTOR 6, LUCRĂRI. Strada Valea Oltului, cuprinsă între Bulevardul Timişoara şi Valea Argeşului (Sectorul 6), va fi închisă pe ambele sensuri, în perioada 21 iulie – 21 august, în vederea realizării lucrărilor de reabilitare. Conducătorii auto vor fi nevoiţi să folosească rute ocolitoare pe Bulevardul Timişoara, Strada Romancierilor, Strada Drumul Taberei, Strada Valea Argeşului. Accesul riveranilor şi al autovehiculelor de intervenţie va fi asigurat cu piloţi de dirijare.


UN NOU PSD. Senatorul Ion Solcanu (foto) a declarat ieri, la o zi după demisia sa din PSD, că aşteaptă apariţia unui partid social-democrat autentic, în care s-ar putea înscrie, el spunînd că există semnale în acest sens. El a evitat să spună în jurul căror persoane ar putea fi constituit noul partid social-democrat, însă a admis că în PSD există mulţi oameni nemulţumiţi. Mircea Geoană a avut un singur cuvînt de spus despre demisia lui Solcanu: "Amin!".


REGULAMENT ATACAT. Liderul PD-L, Emil Boc, a anunţat ieri intenţia democrat-liberalilor de a ataca la Curtea Constituţională prevederea din Regulamentul Senatului privind procedura de începere a urmăririi penale a miniştrilor parlamentari. PD-L va solicita ca, cererea urmăririi penale să fie aprobată în Senat cu votul majorităţii simple a senatorilor prezenţi la şedinţă. Emil Boc a precizat că doreşte astfel să uşureze mecanismul de ridicare a imunităţii guvernamentale.

×
Subiecte în articol: observator