x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator INFOTRAFIC: DN 7 va fi închis două ore în noaptea de 12 spre 13 noiembrie

INFOTRAFIC: DN 7 va fi închis două ore în noaptea de 12 spre 13 noiembrie

11 Noi 2015   •   14:40
INFOTRAFIC: DN 7 va fi închis două ore în noaptea de 12 spre 13 noiembrie
Sursa foto: Bogdan Iurascu/Intact Images

Circulaţia pe DN 7, între Piteşti şi Râmnicu Vâlcea, va fi întreruptă timp de două ore în noaptea de 12 spre 13 noiembrie, pentru a se permite efectuarea lucrărilor de modernizare a unei pasarele pietonale din localitatea Bascov, au anunţat miercuri reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

Circulaţia va fi întreruptă de la miezul nopţii până la ora 2,00, restricţia urmând să fie aplicată pe un tronson de drum cu o lungime de 40 de metri, situat în zona kilometrului 123.

"În intervalul orar menţionat vor alterna perioadele în care circulaţia va fi oprită total (20 de minute) cu perioadele în care circulaţia va fi redeschisă (15 minute). Pe perioada efectuării lucrărilor, siguranţa rutieră în zonă va fi asigurată de poliţişti, iar circulaţia va fi dirijată cu piloţi de trafic", se precizează într-un comunicat al IPJ Argeş.

Poliţiştii le recomandă şoferilor care vor fi nevoiţi să treacă prin acea zonă să circule cu atenţie şi să respecte semnificaţia indicatoarelor şi indicaţiile personalului desemnat să dirijeze traficul.

×
Subiecte în articol: drum inchis dn7 inchis infotrafic