x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Infotrafic: Încă mai există drumuri închise din cauza zăpezii. Vezi lista

Infotrafic: Încă mai există drumuri închise din cauza zăpezii. Vezi lista

03 Feb 2014   •   20:53
Infotrafic: Încă mai există drumuri închise din cauza zăpezii. Vezi lista
Sursa foto: Infotrafic: Încă mai există drumuri închise din cauza zăpezii. Vezi lista

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (20:30), circulaţia rutieră mai este închisă temporar, din cauza cantităţilor mari de zăpadă, pe două tronsoane de drumuri naţionale din judeţul Botoşani:

- DN 24C Manoleasa - Rădăuţi Prut şi

- D.N. 29A Darabani - Rădăuţi-Prut .

Pe alte cinci tronsoane de drumuri naţionale se circulă în condiţii de iarnă dificile, fiind interzisă deplasarea autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, în unele situaţii inclusiv a acelora de peste 3,5 tone:

- DN 24D Vârlezi - Cuca (judeţul Galaţi), restricţie pentru autovehiculele de 3,5 tone;

- D.N. 29 Botoşani - Săveni - Manoleasa (judeţul Botoşani) , restricţie pentru autovehiculele de peste 7,5 tone;

- D.N. 29A Dorohoi - Hudeşti - Darabani (judeţul Botoşani) , restricţie pentru autovehiculele de peste 7,5 tone;

- DN 3 Ostrov - Băneasa (judeţul Constanţa) , restricţie pentru autovehiculele de peste 3,5 tone;

- DN 7C , între kilometrii 57 şi 104 (în zona localităţii argeşene Arefu ), restricţie pentru autovehiculele de peste 7,5 tone.

Pe tronsonul Autostrăzii A2 Lehliu - Feteşti, pe sensul de circulaţie Constanţa - Bucureşti, se circulă cu viteza de maximum 50 km/h, fiind instituită restricţie în acest sens.

De precizat că au fost ridicate restricţiile pentru autovehiculele de transport marfă, instituite din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile de pe teritoriul Serbiei, la ieşirea din ţară în punctele de trecere a frontierei Jimbolia şi Stamora Moraviţa (judeţul Timiş) şi Naidăş (judeţul Caraş-Severin).

Mai informăm că, la această oră, în judeţul Vâlcea, circulaţia autovehiculelor este întreruptă pe sensul de deplasare Râmnicu Vâlcea - Piteşti al D.N. 7, în localitatea Milcoiu, din cauza unui ansamblu de vehicule format dintr-un autotractor şi-o semiremorcă, ce a rămas imobilizat pe carosabil în urma apariţiei unei defecţiuni tehnice. Aceeaşi situaţie este întâlnită şi pe D.N. 64, în localitatea Marcea (comuna Ioneşti, judeţul Vâlcea), unde un alt ansamblu de vehicule care a rămas imobilizat tot din cauza unei defecţiuni tehnice, blochează sensul de circulaţie Drăgăşani - Râmnicu Vâlcea.

Tot la această oră, pe D.N. 1, între localităţile prahovene Comarnic şi Posada, se circulă îngreunat din cauza ceţii dense care reduce vizibilitatea sub 50 - 60 metri.

În cele din urmă, menţionăm că, din cauza vântului puternic, a fost luată măsura închiderii portului fluvial Moldova Veche din judeţul Caraş Severin. În afară acestei situaţii, nu sunt închise alte porturi maritime ori fluviale. De asemenea, nu sunt semnalate probleme deosebite referitoare la circulaţia pe infrastructura feroviară şi nici aeroporturi închise (cu excepţia aeroportului Suceava, a cărui pistă este închisă pentru modernizare).

×
Subiecte în articol: infotrafic drumuri inchise zăpadă lista