x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator INFOTRAFIC. Situaţia traficului în ţară

INFOTRAFIC. Situaţia traficului în ţară

06 Dec 2015   •   14:15
INFOTRAFIC. Situaţia traficului în ţară
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt anunțate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația oprită din cauza vreunu eveniment rutier, nici probleme majore privind fluența traficului pe arterele principale.

Semnalăm însă că pe numeroase artere importante din țară circulația rutieră se desfășoară în condiții de ceață densă. Menționăm că la această oră sunt în vigoare cinci atenționări nowcasting de ceață, emise de Administrația Națională de Meteorologie.

În judeţul Mureş, pe DN15E60, Târgu Mureş – Cluj, vizibilitatea este sub 100 de metri. Din cauza carosabilului ud şi a temperaturilor în scădere există riscul apariţiei poleiului pe numeroase artere din judeţ.

În judeţul Olt, pe DN64 Drăgăşani – Găneasa, din cauza cedării terasamentului la kilometrul 46+200 de metri, în zona Colibaşi, traficul rutier se desfăşoară pe un fir, alternativ.

În judeţul Vâlcea, pe DN7 Piteşti – Sibiu, la kilometrul 177+140 de metri, din cauza tasării corpului drumului în zona unui podeţ, circulaţia auto este deviată prin municipiul Râmnicu Vâlcea, pe străzile Decebal, Republicii şi pe Calea lui Traian.

Tot în judeţul Vâlcea, din cauza precipitaţiilor din ultima perioadă, pe DN7D (drum naţional secundar, cu trafic redus), la kilometrul 15+870 de metri, pe raza localităţii Titeşti, s-a produs o alunecare de teren care a afectat drumul pe o lungime de 30 de metri. Circulaţia se desfăşoară pe o bandă.

În judeţul Prahova, în vederea desfăşurării lucrărilor de reparaţii la un pod situat pe DN1A, în Pasul Bratocea, la kilometrul 156+502 metri, la ieşirea din Cheia către Braşov, traficul rutier se desfăşoară restricţionat, cu ajutorul semafoarelor sau al piloţilor de dirijare. În condiţii similare se circulă şi în zona Măneciu, pe porţiunea kilometrică 133+100 – 133+450 de metri.

×
Subiecte în articol: trafic rutier ceata