x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Infotrafic. Traficul pe DN65 este întrerupt din cauza inundaţiilor

Infotrafic. Traficul pe DN65 este întrerupt din cauza inundaţiilor

29 Iul 2014   •   20:21
Infotrafic. Traficul pe DN65 este întrerupt din cauza inundaţiilor

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră pe DN65 (E574) Piteşti - Slatina este întreruptă pe ambele sensuri în zona localităţii Coloneşti (judeţul Olt), din cauza aluviunilor ajunse pe carosabil, în urma precipitaţiilor abundente.

Ministrul de Interne, vicepremierul Gabriel Oprea, a declarat că, în urma viitorilor, au fost înregistrate până în acest moment două victime, una fiind în judeţul Argeş.

"Am acţionat cu elicoptere. Am fost cu domnul ministru Duşa în judeţul Vâlcea, domnul premier a fost în Gorj cu vicepremierul Dragnea. Am luat şi de la rezervele de stat şi am adus produse alimentare, apă şi material de cazarmament. Avem în momentul de faţă două victime care au fost înecate. Nu sunt alte informaţii că ar mai fi murit cineva. Prioritatea noastră este viaţa oamenilor. (...) În Argeş a fost o victimă", a spus Oprea la Craiova, la sosirea la Consiliul Naţional al PSD.

Oprea a adăugat că, deşi foarte mulţi oameni nu doresc să-şi părăsească locuinţele, în momentul în care viaţa le va fi pusă în pericol, 'fie că vor, fie că nu vor', aceştia vor trebui să-şi evacueze casele. La rândul său, ministrul Apărării, Mircea Duşa, a spus că armata va interveni în toate judeţele unde i se va solicita sprijinul şi că Guvernul va aloca la următoarea şedinţă bani pentru zonele afectate de inundaţii.

×