x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Înjunghietorul din Timişoara a ucis şi o prostituată

Înjunghietorul din Timişoara a ucis şi o prostituată

18 Aug 2011   •   21:00
Înjunghietorul din Timişoara a ucis şi o prostituată

Procurorii Parchetului de pe langa Tri­bunalul Timis au dispus ieri in­ceperea urmaririi penale pentru omor calificat fata de Aurel Mindrila, barbatul care a injunghiat trei femei pe strada, la Timisoara, dupa ce a recunoscut ca a ucis o pros­ti­tu­a­­ta in noaptea de 14 spre 15 august, dupa ce anterior intretinuse cu aceasta relatii sexuale contra cost.

Prim-procurorul Parchetului Tribunalului Timis, Ion Braso­veanu, a declarat pentru Mediafax ca afirmatiile lui Mindrila trebuie mai intai coroborate cu probe materiale si marturii. 'Aurel Mindrila a dat o declaratie in care sustine ca el a ucis-o si pe femeia gasita injunghiata pe Calea Sagului. A spus ca a avut acelasi motiv ca si in cazul celorlalte trei femei injunghiate neletal. Insa nu putem merge mai departe numai pe baza declaratiei lui, aceasta trebuie coroborata cu probe. In continuare impreuna cu politia se fac cercetari si se incearca sa se coroboreze declaratiile lui cu probe materiale sau testimoniale, daca se gasesc martori', afirma Brasoveanu. Cadavrul prostituatei a fost gasit pe Calea Sagului, in apropierea unei benzinarii. Femeia avea mai multe excoriatii la fata, precum si o plaga prin intepare in partea stanga a toracelui. Dupa aceasta, marti, trei femei au fost injunghiate pe strada la Timisoara.

Prima, o tanara in varsta de 23 de ani, a fost injunghiata, marti la pranz, cu un cutit in abdomen, in apropierea Padurii Verzi, din zona UMT. Ea le-a declarat po­li­tistilor ca a fost taiata de un barbat necunoscut, care apoi a fugit. Marti dupa-amiaza, o alta femeie, in varsta de 44 de ani, a fost injunghiata in spate cu un cutit, pe un bulevard din municipiul Timisoara, de un barbat necunoscut, care apoi a fugit. O a treia femeie, de 23 de ani, a fost injunghiata in spate cu un cutit, marti dupa-amiaza, pe Bulevardul Cetatii din Timisoara.

La scurt timp dupa acest ultim atac, politistii l-au prins pe Aurel Mindrila (32 de ani), din Mehedinti, pe acelasi bulevard, el fiind suspectat de comiterea acestei agresiuni. Tipetele femeii au fost auzite de un echipaj al politiei locale care l-a prins pe barbat. De altfel, cei trei politisti locali care l-au prins pe Mindrila vor fi premiati de viceprimarul Timisoarei Adrian Orza.

Mobilul faptelor l-ar fi constituit gelozia, determinata de imprejurarea ca Mindrila ar fi fost parasit de prietena, iar agresarea persoanelor de sex feminin ar fi re­prezentat 'razbunarea sa'.

Barbatul a fost initial retinut, iar apoi arestat preventiv pentru 29 de zile de magistratii Tribunalului Timis.

×
Subiecte în articol: observator timisoara judecata arest criminal