x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Înjurături la adresa ministrului Educaţiei, Daniel Funeriu, lângă avizierele cu rezultate la bacalaureat

Înjurături la adresa ministrului Educaţiei, Daniel Funeriu, lângă avizierele cu rezultate la bacalaureat

03 Iul 2011   •   12:00
Înjurături la adresa ministrului Educaţiei, Daniel Funeriu, lângă avizierele cu rezultate la bacalaureat

O inscriptie injurioasa la adresa ministrului Educatiei, Daniel Funeriu, a fost scrisa cu vopsea verde, duminica, pe peretii unei scoli din Timisoara, langa avizierele cu rezultatele la examenul de bacalaureat, inscriptia fiind acoperita imediat de femeia de serviciu a unitatii de invatamant.

Vezi galeria foto, AICI

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Scolar Judetean Timis, in judet, promovabilitatea la examenul de bacalaureat este, dupa centralizarea a 60 la suta dintre rezultate, de doar 24 la suta.
La patru licee din Timisoara - CFR, UMT, Silvic si Agricol - niciun elev nu a promovat examenul de bacalaureat.

Duminica dupa-amiaza, persoane necunoscute au scris cu vopsea verde un mesaj injurios la adresa ministrului Daniel Funeriu, pe peretii Scolii Generale nr. 24 din Timisoara - unde a fost organizat un centru de corectare a lucrarilor de bacalaureat, langa avizierele cu rezultatele.De asemenea, au fost mazgalite cu vopsea ferestrele scolii.

Conducerea Scolii Generale nr. 24 a dat dispozitie ca inscriptia sa fie acoperita imediat cu vopsea de catre femeia de serviciu si a refuzat sa faca declaratii presei.Potrivit unor profesori de la aceasta scoala, inscriptia ar fi putut fi facuta de un elev nemultumit de nota primita la examenul de bacalaureat, tinand cont ca la acest centru au fost corectate si lucrarile de la Liceul CFR din Timisoara, de unde niciun elev nu a promovat examenul.Pana la ora transmiterii acestei stiri, inspectorul scolar general al judetului Timis, Marin Popescu, nu a putut fi contactat pentru a oferi un punct de vedere asupra acestui incident.

×