x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Instanţa se va pronunţa pe 2 iulie în procesul de omor al lui Cristian Cioacă

Instanţa se va pronunţa pe 2 iulie în procesul de omor al lui Cristian Cioacă

25 Iun 2013   •   20:01
Instanţa se va pronunţa pe 2 iulie în procesul de omor al lui Cristian Cioacă

Tribunalul Argeş va anunţa pe 2 iulie sentinţa în procesul în care fostul poliţist Cristian Cioacă este judecat pentru uciderea soţiei sale, Elodia Ghinescu, informează agerpres.ro.

"Tribunalul Argeş amână pronunţarea la data de 2 iulie 2013. Cu apel odată cu fondul", se arată în soluţia afişată marţi pe site-ul instanţelor de judecată din Argeş.

Ultimii martori din procesul de omor al fostului poliţist Cristian Cioacă au fost audiaţi marţi la Tribunalul Argeş.

Instanţa nu a putut să-i audieze decât pe şase dintre cei şapte martori citaţi cu mandat de aducere. De la proces a lipsit motivat fosta bonă a minorului Patrick Cioacă, aflată la muncă în străinătate.

Avocata Maria Vasii, care îl reprezintă pe Cristian Cioacă, a cerut din nou, la termenul de marţi, recuzarea judecătorului de caz, pe motiv că acesta nu a dat dovadă de imparţialitate pe durata desfăşurării procesului. Cererea de recuzare a magistratului Gheorghe Neacşu a fost respinsă.

Anterior, judecătorul Gheorghe Neacşu formulase o cerere de abţinere de la soluţionarea dosarului penal, însă solicitarea a fost respinsă de Secţia Penală a Tribunalului Argeş.

Cristian Cioacă este încarcerat la Penitenciarul Colibaşi, unde a fost transferat pe 30 ianuarie.

Inculpatul a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru săvârşirea infracţiunilor de omor calificat şi profanare de morminte, el fiind acuzat că şi-a ucis soţia, avocata Elodia Ghinescu, în august 2007.

Cristian Cioacă se află în arest preventiv din data de 5 decembrie 2012.

×