x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator INTERCEPTĂRILE care spulberă apărarea lui Boldea. Fugarul plănuia să se facă avocat în Kenya

INTERCEPTĂRILE care spulberă apărarea lui Boldea. Fugarul plănuia să se facă avocat în Kenya

20 Apr 2012   •   14:30
INTERCEPTĂRILE care spulberă apărarea lui Boldea. Fugarul plănuia să se facă avocat în Kenya

Deputatul Mihail Boldea intentiona sa se stabileasca definitiv in Kenya si sa inceapa sa practice avocatura in tara africana. Asta reiese din interceptarile procurorilor DIICOT, obtinute de reporterii Digi 24. Documentele demonstreaza astfel ca intentiile sale sunt in totala contradictie cu ceea ce declara parlamentarul, respectiv ca se afla in Kenya in vacanta si ca nu a fugit din tara. Mai mult, parlamentarul dorea sa-si aduca si prietenii acolo, arata documentele DIICOT.

"Aici am nevoie de banii aia sa imi rezolv cu viza si locul de munca... nu mai am lacrimi sa plang (...) am sa va chem aici ca e viata ieftina (...) albii sunt cautati aici...", sunt spusele sale, interceptate de DIICOT.

Mihail Boldea a deschis un cont intr-o banca din Kenya pe numele unei alte persoane. Acolo urmau sa ajunga banii trimisi din tara. Mai mult, el avea de gand sa urmeze cursuri pentru a putea practica avocatura in tara in care avea de gand sa ramana.

"Ai primit datele pentru contul bancar... sa ii dai lui Carmen si sa trimita incet, incet, euro aia... eu ma interesez sa merg la scoala aici, fac un an si apoi sunt avocat...", le spunea el apropiatilor.

In interceptari, Boldea parea increzator ca va strica socotelile procurorilor, dar era si ironizat de prieteni, care nu intelegeau cum nu a putut sa isi acopere urmele.


×
Subiecte în articol: avocat stenograme diicot kenya mihail boldea