x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Interes pentru Vidra - Familia Pausini investeste la noi

Interes pentru Vidra - Familia Pausini investeste la noi

de Octavian Herta    |    20 Aug 2005   •   00:00
Interes pentru Vidra - Familia Pausini investeste la noi

Parintii cantaretei Laura Pausini sunt interesati de achizitionarea statiunii valcene Vidra. In urma cu ceva timp, un reprezentant al familiei Pausini a sosit in judetul Valcea, pentru a face o oferta de preluare a statiunii.

OFERTE. Constantin Parvu, lider CNSLR Fratia filiala Valcea, l-a indrumat pe reprezentantul familiei Pausini catre SIND Romania, cu sediul in Bucuresti, actualii proprietari ai statiunii. "Am primit mai multe oferte vizavi de Vidra. Parerea mea este ca cel care va investi, indiferent ca este vorba de parintii Laurei Pausini sau de altcineva, va trebui sa fie foarte serios, pentru ca Vidra poate deveni una dintre cele mai frumoase statiuni din Romania. Este o bijuterie a turismului romanesc. Trebuie investiti multi bani acolo, este vorba de milioane de euro. Noi speram ca cel care va investi sa o faca pe termen lung, cel putin 20 de ani. Cred ca in acest an vom face un pas important in acest sens", spune Constantin Parvu.

INVESTITII. Parintii Laurei Pausini nu sunt singurii interesati de statiunea valceana. Se pare ca si persoane aflate in varful administratiei locale si-ar dori sa puna mana pe Vidra. Pana acum, toate ofertele de privatizare a statiunii au esuat, din cauza nivelului investitiei. (Octavian Herta)

×
Subiecte în articol: observator pausini