x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Intrebari – Enervari - Mirari

Intrebari – Enervari - Mirari

04 Aug 2008   •   00:00

Ne enerveaza haosul in care te pierzi in trenurile spre litoral. Ajungi sa dai peste 500.000 de lei vechi pe un bilet de tren pentru a calatori in picioare, intr-o aglomeratie de nedescris, vreme de sapte ore. Si asta nu doar pentru ca se vind de CFR foarte multe bilete fara loc, dar si din cauza ca se produc erori in atribuirea biletelor cu locuri, astfel ca ajung sa se bata, cu tichetele in mina, cite doua-trei persoane pe un singur loc. Alo, CFR, cautati solutii decente pentru calatori, nu va ginditi doar la profitul vostru!



  • Ne enervează ministrul pentru IMM-uri, Ovidiu Silaghi pentru dispreţul maxim afişat faţă de opinia publică, ieri la Satu-Mare, cînd deranjat de întrebările jurnaliştilor (interfaţa opiniei publice) i-a trimis pe aceştia la psihiatru. Să faci nebuni nişte oameni care au dreptul legal de a-ţi pune întrebări, numai pentru că întrebările lor te incomodează, este dovadă a unui tupeu de neam prost. Oameni buni, omul ăsta cred că vrea să plece din Guvern pe uşa din spate!
  • Ne enervează haosul în care te pierzi în trenurile spre litoral. Ajungi să dai peste 500.000 de lei vechi pe un bilet de tren pentru a călători în picioare, într-o aglomeraţie de nedescris, vreme de şapte ore. Şi asta nu doar pentru că se vînd de CFR foarte multe bilete fără loc, dar şi din cauză că se produc erori în atribuirea biletelor cu locuri, astfel că ajung să se bată, cu tichetele în mînă, cîte două-trei persoane pe un singur loc. Alo, CFR, căutaţi soluţii decente pentru călători, nu vă gîndiţi doar la profitul vostru!
  • Din aceeaşi gamă de enervanţi fac parte şi lucrătorii CFR Bucureşti Nord care sîmbătă dimineaţă au dovedit o totală lipsă de respect faţă de cetăţenii care au cumpărat bilete la trenul Bucureşti – Satu-Mare. Prevăzut să plece din Gara de Nord la ora 7:30, trenul a fost tras la linie abia la ora 7:25. Mulţimea de călători care înţesa peronul liniei 7 de n-aveai loc să arunci un ac a fost nevoită să se îmbulzească, speriată că "pierde trenul" de fluieratul locomotivei ori de ţicnalele conductorilor de tren. O dovadă de minim respect faţă de călători ar fi fost ca responsabilii să anunţe prin megafoane nu doar întîrzierea, dar şi faptul că se va acorda destul timp pentru ca ei să urce în vagoane. Ruşine, CFR!

×
Subiecte în articol: observator