x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Intrebari – Enervari – Mirari

Intrebari – Enervari – Mirari

06 Aug 2008   •   00:00

Ne intrebam de ce toti reporterii, de la toate televiziunile care iau pulsul caniculei in direct la Bucuresti, au in spate de fiecare data fintina arteziana de la Universitate. Asta se intimpla de citiva ani de cite ori creste temperatura peste 37 de grade Celsius. 



  • În primul rînd ne enervează căldura excesivă împotriva căreia nu prea avem ce face... poate doar să-i prindem pe hoţii de lemn şi să-i legăm, iar pe marii poluatori să-i închidem pe veci. Dar pînă atunci, am putea să-i civilizăm pe conaţionalii noştri care circulă cu mijloacele de transport în comun fără să folosească apa caldă de acasă, pe idioţii care deschid toate geamurile în autobuzele cu aer condiţionat şi pe şoferii de autobuz nesimţiţi, care nu deschid aerul condiţionat, deşi funcţionează. La cît mai multe duşuri, băieţi!
  • Ne enervează îngrozitor nebunii în libertate care au voie să procreeze, apoi să-şi bată joc de copiii lor, aşa cum a făcut tăticul sectant din comuna clujeană Măguri-Răcătău cu cei opt plozi pe care i-a adus pe lume, deşi n-are ce să le dea să mănînce. Ne întrebăm de ce nu li se îngrădeşte din start libertatea acestor descreieraţi, din moment ce se ştie că pun în pericol viaţa şi integritatea celor din jurul lor.
  • Ne întrebăm ce metodă ingenioasă de copiere la BAC vor mai inventa din această toamnă micuţii noştri după ce vor fi supravegheaţi de camere video.
  • Ne întrebăm de ce toţi reporterii, de la toate televiziunile care iau pulsul caniculei în direct la Bucureşti, au în spate de fiecare dată fîntîna arteziană de la Universitate. Asta se întîmplă de cîţiva ani de cîte ori creşte temperatura peste 37 de grade Celsius.  

×
Subiecte în articol: observator