x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Învăţătoarea acuzată că şi-a ucis mama cu lovituri de cuţit, arestată preventiv

Învăţătoarea acuzată că şi-a ucis mama cu lovituri de cuţit, arestată preventiv

02 Iun 2012   •   14:38
Învăţătoarea acuzată că şi-a ucis mama cu lovituri de cuţit, arestată preventiv

UPDATE 21:00 Invatatoarea de la Scoala Generala nr. 4 din Curtea de Arges, acuzata ca si-a ucis mama cu peste 170 de lovituri de cutit, a fost arestata preventiv, sambata seara, pentru 29 de zile, de catre magistratii Tribunalului Arges, pentru omor deosebit de grav.

Decizia dispusa, sambata seara, de magistratii Tribunalului Arges nu este definitiva, ea putand fi atacata cu recurs la Curtea de Apel Pitesti de catre avocatul femeii.

Elena Mirela Marinescu, in varsta de 37 de ani, invatatoare la clasa a IV-a C a Scolii generale nr. 4, din Curtea de Arges, de 14 ani angajata in aceasta unitate de invatamant, a fost retinuta initial pentru 24 de ore, pe baza de ordonanta, fiind acuzata ca si-a ucis mama cu multiple lovituri de cutit, in cursul dupa-amiezii fiind prezentata instantei cu propunerea de arestare preventiva.

O invatatoare din Curtea de Arges, acuzata ca si-a ucis mama in varsta de 77 de ani, si-a recunoscut fapta, potrivit anchetatorilor, medicii legisti stabilind ca batrana avea pe corp peste 170 de lovituri de cutit, dintre care 33 penetrante in cavitatea toracica, facute cu doua "obiecte taietoare", potrivit MEDIAFAX.

" Autopsia medico-legala efectuata victimei de la Curtea de Arges a pus in evidenta cateva elemente deosebit de importante, particulare si inedite. In primul rand, pe corpul victimei au fost evidentiate peste 170 de leziuni traumatice care au fost produse cu cutitul. Dintre acestea, 153 erau plagi. Din cele 153 de plagi de pe tegument, 33 erau penetrante in cavitatea toracica si aveau corespondent ca leziuni in organele viscerale. Ca inedit pot sa va spun ca foarte, foarte greu si mi-a luat foarte mult timp, mi-a trebuit ca sa evidentiem felul si natura si dimensiunile acestor leziuni traumatice. Asa ceva cred ca in Romania nu a existat si va spun cu precizie si este foarte posibil sa fim in acest top nefericit in plan international", a declarat seful Serviciului Medico-Legal Arges. dr. Dan Manu.

×