x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Învestirea noului guvern a fost urmarită la Antena 3

Învestirea noului guvern a fost urmarită la Antena 3

08 Mai 2012   •   09:02

Antena 3 a fost televiziunea pe care romanii au ales-o pentru a urmari atat audierile ministrilor propusi, cat si votul de investitura si depunerea juramantului de catre noul guvern la Palatul Cotroceni.

Conform Kantar Media, Antena 3 a condus detasat clasamentul televiziunilor de stiri cu o medie de 10.3% cota de piata pe intreaga zi in randul publicului din mediul urban de peste 18 ani, fiind urmata de Realitatea TV cu 4.3%, B1TV cu 2.3% si Romania TV cu 1.9% market share.

Antena 3 s-a impus si in cel mai disputat interval orar, 19-24, cand a obtinut o medie a cotei de piata de 10.4%, de trei ori mai mare decat a urmatorului clasat, Realitatea TV. De altfel, daca pe intreaga zi Antena 3 a ocupat pozitia a treia in clasamentul tuturor televiziunilor, in prime time postul nostru de stiri a fost devansat doar de Pro TV, urcand astfel pe locul doi in clasamentul general, in timp ce Realitatea TV a ocupat pozitia a opta, B1 TV a zecea, iar Romania TV a unsprezecea. Varful de audienta la nivelul intregii zile a fost inregistrat la ora 22:50 cand Antena 3 a atins 7.2% rating reprezentand 664.000 de telespectatori si 16.1% market share, fiind lider pe piata cu editia speciala a emisiunii Subiectiv cu Razvan Dumitrescu. Antena 3 isi pastreaza pozitia de lider de audienta si pe targetul “Urban all', unde atinge o medie de 9.5% cota de piata, clasandu-se pe locul 3 in clasamentul general si pe locul intai la stiri la nivelul intregii zile, in timp ce in prime time, cu 9.7%, ramane pe locul intai la stiri si ajunge in topul general pe locul doi, dupa Pro TV. Antena 3 este singurul post de stiri din Romania afiliat CNN International si este parte a INTACT Media Group.

×
Subiecte în articol: mass media