x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Investiţie de 150 de milioane de dolari, oprită din cauza unei gâşte

Investiţie de 150 de milioane de dolari, oprită din cauza unei gâşte

de Alexandru Nastase    |    25 Iun 2010   •   00:00

O clădire de 150 de milioane de dolari care se construieşte în oraşul Birmingham din Marea Britanie a fost sistată în această săptămână, după ce o gâscă canadiană, specie protejată de lege, a depus trei ouă chiar în mijlocul grămezilor de resturi din clădirea aflată în construcţie!

Şi asta nu este singura realizare a păsării respective. Un paznic a primit însărcinarea de a proteja gâsca 24 de ore din 24, de a veghea ca aceasta să nu fie deranjată sau speriată de zgomotele lucrărilor, până când puii vor ieşi din ou şi vor pleca împreună cu mama lor înapoi spre Canada.

"Gâsca se află în clădire de circa 3 săptămâni şi pare că se simte foarte bine în mediul acesta, ceea ce reprezintă un mare ghinion pentru noi", a declarat pentru The Daily Mail unul dintre investitori. "Încercăm să respectăm toate normele ecologice şi nu vom face nimic pentru a deranja gâsca, până când aceasta nu îşi duce misiunea de mama la bun sfârşit. În tot acest timp, muncitorii vor lucra în linişte la alte părţi ale clădirii, astfel încât să nu pierdem bani. În plus, ni s-a spus că este o idee foarte proastă să încercăm să mutăm gâsca în alta parte", a adăugat acesta.

×
Subiecte în articol: verde!