x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ioan Oltean, secretar-general PDL: Cei care urlă sunt neputincioşii, slăbănogii, handicapaţii psihic. Vezi la cine se referă (VIDEO)

Ioan Oltean, secretar-general PDL: Cei care urlă sunt neputincioşii, slăbănogii, handicapaţii psihic. Vezi la cine se referă (VIDEO)

03 Feb 2012   •   18:31
Ioan Oltean, secretar-general PDL: Cei care urlă sunt neputincioşii, slăbănogii, handicapaţii psihic. Vezi la cine se referă (VIDEO)

Extrem de iritat, secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a avut o iesire nervoasa ce poate fi catalogata drept marlaneasca, folosind intr-o dezbatere desfasurata la Bistrita invective si nu idei, asa cum ar fi trebuit sa se comporte un politician modern si bine educat.

Ioan Oltean a dorit astfel sa raspunda primarilor USL din judetul Bistrita-Nasaud care au huiduit in timpul plenului Consiliului Judetean intrunit intr-o sedinta extraordinara pentru stabilirea bugetului pentru anul 2012,

"Este nedrept comportamentul unora dintre primarii opozitiei. Totalmente nedrept, pentru ca ei ascund o realitate care este cu totul si cu totul alta decat cea pe care o publica si o duc la urechile oamenilor. Primari incompetenti care nu au reusit sa dezvolte un proiect in cei zece ani de cand sunt primari.
(...) Cei care urla, cei care tipa, sunt neputinciosii, sunt nepriceputii. Aceia urla, slabanogii. Nu veti gasi un om destept, un om harnic, un om priceput, sa vina sa urle, sa dea in cap si sa jigneasca pe nimeni, dar nepriceputii, handicapatii psihic", a rabufnit Ioan Oltean in timpul sedintei.

Cand i s-a atras atentia asupra limbajului folosit, Ioan Oltean a cerut scuze retractandu-si cuvintele folosite.

×
Subiecte în articol: PDL ioan oltean