x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ioan Rus, la "Vorbe Grele": Năstase era depresiv. Simţeam că va încerca să se sinucidă. Ponta nu trebuie să demisioneze

Ioan Rus, la "Vorbe Grele": Năstase era depresiv. Simţeam că va încerca să se sinucidă. Ponta nu trebuie să demisioneze

29 Iun 2012   •   21:00
Ioan Rus, la "Vorbe Grele": Năstase era depresiv. Simţeam că va încerca să se sinucidă. Ponta nu trebuie să demisioneze

Ioan Rus, ministrul Administratiei si Internelor, a vorbit vineri in cadrul emisiunii 'Vorbe grele“ de la Antena 3, realizata de Victor Ciutacu, despre subiectul tentativei de sinucidere a lui Adrian Nastase si plagiatul din teza de doctorat a lui Victor Ponta.

Referitor la scandalul iscat in urma faptului ca premierul Victor Ponta ar fi plagiat lucrari in redactarea tezei sale de doctorat, Rus a declarat ironic ca 'o ceata de portocalii s-au adunat azi cu un chimist in frunte sa atace cu duritate niste chestiuni legate de drept.“ Ministrul Rus si-a exprimat parerea ca primul-ministru Victor Ponta nu ar trebui sa isi dea demisia dupa verdictul CNATDCU.

Referitor la subiectul tentativei de sinucidere a lui Adrian Nastase, ministrul Rus a fost extrem de laconic, spunand doar ca a vorbit cu fostul premier la telefon imediat dupa anuntarea verdictului Inaltei Curti. '(n.r. - Adrian Nastase) Era depresiv, era extrem de necajit. Ceea ce eu am simtit ca s-ar putea sa se intample viata a demonstrat ca s-a si intamplat“, a spus ministrul de Interne, precizand ca ar mai face si a suta oara acelasi lucru.

Vezi toata emisiunea AICI.

×