x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Iohannis a ieşit aseară printre pesedişti

Iohannis a ieşit aseară printre pesedişti

09 Feb 2017   •   20:10
Iohannis a ieşit aseară printre pesedişti
Sursa foto: FOTO: Facebook.com/klausiohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a ieşit aseară pe poarta Palatului Cotroceni, luându-i prin surprindere pe jurnaliştii care transmiteau din zonă şi pe cei aproape 200 de protestatari care se strânseseră să-i ceară demisia, în ciuda ninsorii abundente care cădea peste Bucureşti.

Manifestanţii l-au întâmpinat pe şeful statului cu un cor de huiduieli şi fluierături, scandând lozinci precum “Demisia”, “Pleacă” şi “Nu eşti preşedintele nostru”, iar unii dintre aceştia au scuipat în direcţia lui.

În ciuda adversităţii cu care a fost întâmpinat de protestatari, preşedintele a încercat să poarte o discuţie, întrebându-i ce revendicări au şi cum le-ar putea face viaţa mai bună. Flancat de SPP-işti, Iohannis a rămas preţ de câteva minute în faţa susţinătorilor PSD, însă n-a putut dialoga cu ei.

“Confruntarea” cu pesediştii adunaţi la poarta Cotrocenilor s-a terminat fără incidente, preşedintele făcând cale întoarsă în acelaşi cor de huiduieli şi apostrofări generale.

“Trebuie să respecte votul nostru, de aia am venit aici, ca să ne respecte votul”, a strigat unul dintre protestatari după retragerea lui Klaus Iohannis în palatul prezidenţial.

×
Subiecte în articol: klaus iohannis protest palatul cotroceni