x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Iohannis le-a transmis românilor din Italia să fie solidari şi uniţi

Iohannis le-a transmis românilor din Italia să fie solidari şi uniţi

16 Oct 2018   •   18:14
Iohannis le-a transmis românilor din Italia să fie solidari şi uniţi

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis marţi, la Roma, un mesaj de solidaritate celor peste 1,2 milioane de români din Italia, îndemnându-i să fie uniţi şi să contribuie la o mai bună înţelegere între cele două popoare. 

"Doresc să transmit un mesaj de solidaritate celor peste 1,2 milioane de români din Italia. (...) Dragi români din Italia, sunteţi o forţă nu numai prin numărul mare, ci şi prin faptul că aveţi un cuvânt de spus în comunităţile voastre! De aceea, vă îndemn: 'Fiţi solidari, fiţi uniţi!'. Fiecare român din Italia este un reprezentant, un ambasador al ţării sale, România, şi toţi, laolaltă, faceţi cinste atât României, cât şi Italiei. În acelaşi timp, aveţi un rol foarte, foarte important. Puteţi să contribuiţi semnificativ la o mai bună înţelegere între popoarele noastre", a declarat Klaus Iohannis, la sediul Primăriei Romei, la o întâlnire cu reprezentanţii comunităţii româneşti. 

La eveniment participă şi soţia şefului statului, Carmen Iohannis, dar şi primarul Romei, Virginia Raggi. (continuă) AGERPRES

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis