x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Iohannis: Sunt impresionat de mesajele de solidaritate primite; sunt cuvinte de încurajare transmise românilor

Iohannis: Sunt impresionat de mesajele de solidaritate primite; sunt cuvinte de încurajare transmise românilor

02 Noi 2015   •   19:11
 Iohannis: Sunt impresionat de mesajele de solidaritate primite; sunt cuvinte de încurajare transmise românilor

Preşedintele Klaus Iohannis s-a declarat impresionat de mesajele de solidaritate primite de la şefii de state şi de guverne, de la ambasadorii străini aflaţi la Bucureşti, şi le mulţumeşte tuturor.

''Sunt impresionat de mesajele de solidaritate primite de la şefi de state, de guverne, de la ambasadorii aflaţi la Bucureşti şi de la prieteni ai României din afara graniţelor. Sunt cuvinte calde, de susţinere şi încurajare transmise tuturor românilor, pe care le citesc cu multă emoţie. Le mulţumesc tuturor!," a scris Iohannis, luni, pe Facebook.

Reprezentanţele diplomatice ale unor ţări precum Statele Unite ale Americii sau Federaţia Rusă au coborât steagurile în bernă în semn de doliu faţă de victimele tragediei de vineri din clubul Colectiv. Lor li s-au alăturat misiunile diplomatice ale Franţei, Marii Britanii, Spaniei.

Ambasadorii la Bucureşti ai SUA, Marii Britanii şi Franţei au trecut zilele acestea pe la club Colectiv unde sunt aprinse candele şi sunt depuse flori ca un omagiu adus victimelor incendiului de la club Colectiv. AGERPRES

×
Subiecte în articol: klaus iohannis club colectiv