x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Iohannis transmite condoleanţe familiilor celor care şi-au pierdut viaţa în urma seismului din Italia

Iohannis transmite condoleanţe familiilor celor care şi-au pierdut viaţa în urma seismului din Italia

25 Aug 2016   •   14:28
Iohannis transmite condoleanţe familiilor celor care şi-au pierdut viaţa în urma seismului din Italia

Preşedintele Klaus Iohannis transmite condoleanţe familiilor românilor care şi-au pierdut viaţa în urma seismului care a avut loc în Italia, precizând că este "la curent" atât cu starea de sănătate a celor răniţi, cât şi cu eforturile de căutare a celor dispăruţi.

"Cu profund regret am aflat de vestea decesului cetăţenilor români, în urma cutremurului care a avut loc miercuri în Italia. Transmit cele mai sincere condoleanţe familiilor şi celor apropiaţi. În aceste momente grele, sunt cu gândul la toţi cei afectaţi de această cumplită tragedie. Durerea morţii cuiva drag nu poate fi alinată cu nimic. Sunt la curent atât cu starea de sănătate a celorlalţi cetăţeni români răniţi, cât şi cu eforturile de căutare a celor care sunt, în acest moment, încă dispăruţi", a scris joi Iohannis pe Facebook.

Cinci cetăţeni români şi-au pierdut viaţa în urma cutremurului de miercuri dimineaţa din Italia.

Potrivit MAE, în ceea ce priveşte semnalările privind cetăţenii români daţi dispăruţi, numărul cazurilor înregistrate până la acest moment este de 11 persoane, iar verificările sunt în derulare.

AGERPRES

×