x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ionuț Stroe: Nu poți aduna 30 de copii la un antrenament de fotbal în acest moment/ Deschiderea se va face gradual

Ionuț Stroe: Nu poți aduna 30 de copii la un antrenament de fotbal în acest moment/ Deschiderea se va face gradual

13 Mai 2020   •   14:20
Ionuț Stroe: Nu poți aduna 30 de copii la un antrenament de fotbal în acest moment/ Deschiderea se va face gradual

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a declarat, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, că activitatea sportivă în rândul copiilor, în mod organizate, rămâne înschisă.

„Nu poţi aduna 30 de copii la un antrenament de fotbal în acest moment. Este un subiect sensibil. Eu sunt un suporter al susţinerii sportului de masă, sunt cel mai mare suporter, dar acum este vorba despre o situaţie excepţională, este vorba despre sănătatea copiilor noştri. Trebuie să înţelegem că sănătatea lor este esenţială. Deschiderea acestora se va face gradual. Dacă în acest moment nu îi putem trimite în colectiv la şcoală, nu îi putem chema în colectiv să facă sport", a declarat Stroe.

Acesta a mai precizat că activitățile sportive în rândul copiilor vor fi redeschide ținând cont de evoluția pandemiei de coronavirus.

„Avem un plan de redeschidere a antrenamentelor şi la nivelul copiilor, dar redeschiderea acesta se va face gradual, în funcţie de evoluţia pandemiei.”, a precizat Ionuț Stroe.

×
Subiecte în articol: ionut stroe sport colectiv