x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Iubirea l-a facut knock-out

Iubirea l-a facut knock-out

14 Mar 2005   •   00:00

TELEVIZIUNE
DIN DRAGOSTE - Povestea unui boxer care-si iubeste nevasta Se stiu de foarte multa vreme, au doi copii, unul de 11 ani si unul de 3 ani. Adrian si Ramona sunt insa casatoriti doar de trei ani. Povestea lor de dragoste a avut suisuri si coborasuri ca oricare alta relatie. Dar acum sunt fericiti, iar el vrea sa ii arate cat de mult o iubeste.
CRISTIAN PETRU

SURPRIZA. Adrian a adus-o pe Ramona la un meci de box pentru a-i face o declaratie de dragoste
Adrian si Ramona din Timisoara se cunosc de aproape 20 de ani, dintr-o excursie cu scoala. El era in clasa a VIII-a, iar ea in a VII-a. Aveau acelasi profesor de istorie, care era organizatorul acelei excursii. Cei doi se cunosteau din vedere, deoarece invatau la aceeasi scoala si erau si vecini de bloc. Vizitand Moldova, Adrian si Ramona au ajuns sa se cunoasca mai bine si sa se imprieteneasca. Si... sa se iubeasca. Cat timp au fost la scoala se mai certau, ca toti indragostitii. Insa certurile lor nu durau mai mult de cateva saptamani, dupa care se impacau. Adrian povesteste ca el se mai intalnea si cu alte fete, pentru ca... era baiat. Dar asta se intampla doar cand erau certati si o facea pentru a-i starni gelozia Ramonei. Si reusea. Pe vremea lui Ceausescu, Adrian a facut box de performanta si inca de pe atunci pleca in turnee in Ungaria sau in RDG.

GERMANIA. Dupa Re-volutie a urmat o perioada mai grea pentru amandoi. El a plecat in armata si, intre timp, Ramona si-a gasit pe altcineva. Chiar daca ea era cu altcineva, si el stia acest lucru, cei doi au continuat sa isi vorbeasca. Aveau amandoi 19 ani. Si lasasera deja in urma o relatie de cinci ani. Cand a terminat armata, in 1991, Adrian nu mai avea ce sa faca in tara: Ramona era cu alt barbat, iar el era singur. Asa ca a plecat in Germania. A stat acolo doi ani, pana in 1993, dar in aceasta perioada mai venea in vizita prin Romania. Si ultima data a venit cu o nemtoaica, cu care s-a si casatorit. "Am facut-o mai mult ca sa capat cetatenie, pentru ca am parasit-o la numai doua luni de la casatorie", isi aminteste Adrian. A parasit-o cand s-a reintors in tara pentru niste acte. Atunci a trecut pe langa salonul de frizerie unde lucra Ramona si s-a dus sa o salute. Au discutat putin si, dupa un timp, Adrian si-a cerut scuze ca a retinut-o si i-a spus ca nu vrea sa-i faca probleme cu prietenul ei. Atunci, Ramona i-a marturisit ca nu mai este cu acel barbat. El s-a oferit sa o conduca acasa si de atunci nu s-au mai despartit.

PROBLEME. Revederea a reprezentat pentru Adrian inceputul unei noi vieti. A renuntat la ideea de a deveni cetatean german si s-a hotarat sa divorteze de nemtoaica. A depus actele de divort, dar a durat vreo patru ani pana cand a redevenit liber. Pentru Ramona nu a contat insa ca nu s-au putut casatori. Asa ca au trait in concubinaj din 1993. Dar perioada petrecuta de Adrian in Germania l-a schimbat. Mergea des la baut cu prietenii lui, se lua la cearta cu Ramona din orice, avea amante si, din cauza frustrarii, chiar a lovit-o pe femeie de doua ori. Primul lor copil, Denis, s-a nascut in 1994. Cei doi erau foarte tineri, aveau 23 de ani pe atunci, astfel ca mama Ramonei a avut grija de el, l-a crescut, l-a hranit si l-a educat. Adrian era inca ratacit, dezorientat si nu putea face fata responsabilitatilor unui tata. Ramona trecea prin momente grele, pentru ca incerca sa-si aduca iubitul pe calea cea buna si nu avea timp de copil. Relatia lor mergea din ce in ce mai rau. Intr-o zi, prin 2000, Adrian i-a spus Ramonei ca nu mai simte nimic pentru ea. De cand a auzit asta, femeia a inceput sa fie mai distanta, sa-l neglijeze pe Adrian. Venea acasa seara tarziu, statea foarte mult timp cu prietenele ei si nu mai intretineau relatii sexuale decat foarte rar. Relatia era aproape terminata. Insa, la scurt timp a survenit "minunea" care le-a salvat relatia: desi nici unul din cei doi nu credea ca mai este posibil, avand in vedere ca intretineau relatii sexuale din ce in ce mai rar, Ramona a ramas insarcinata si in 2002 a nascut o fetita. Copilul l-a facut pe Adrian un nou om, mai tolerant, mai atent, mai afectuos si, in acelasi an, cei doi s-au casatorit.

MARTURISIRE. Adrian ii spune lui Mircea Radu cat de mult o iubeste pe Ramona

DEMONSTRATIE DE IUBIRE. Acum, cei doi se inteleg bine, dar, cu toate acestea, Ramona se teme ca schimbarea in bine a lui Adrian sa nu fie doar una trecatoare. Femeia se indoieste de dragostea barbatului. Spune ca ceea ce simte el pentru ea este din cauza obisnuintei. El vrea sa ii demonstreze ca nu se va mai schimba, ca o iubeste foarte mult si vrea sa-i multumeasca pentru ca a fost rabdatoare si a rezistat in momentele lui de nebunie. Vrea sa-i ceara iertare pentru acea perioada. Asa ca a scris la "Din Dragoste", iar echipa emisiunii i-a pregatit Ramonei o declaratie de dragoste surpriza, pe ringul de box. Intreaga poveste a celor doi, dar si meciul-surpriza, in seara aceasta la 20:15, la "Din Dragoste", la Antena 1.

INTERES

"Cat am stat in Germania am mai venit in vizita in tara, iar ultima data am venit cu o femeie, cu care m-am casatorit. Dar am facut-o mai mult ca sa capat cetatenie, si nu din iubire. La numai doua luni de la casatorie am parasit-o" - Adrian

ALTE POVESTI

In seara aceasta la "Din dragoste", George incearca sa se impace cu Alina. Cei doi s-au cunoscut in urma cu sapte ani in conditii nu tocmai romantice. Alina era o fugara de 16 ani, iar George i-a intins o mana de ajutor. Repede s-au si casatorit si au si un copil. Acum, Alina a plecat si a luat si copilul cu ea. In cea de-a doua poveste din aceasta seara, Laurentiu isi vrea si el iubita, pe Laura, inapoi. Barbatul a fost innebunit cand prietena lui l-a parasit. A incercat sa se sinucida de trei ori. Laura nu a fost impresionata de gesturile lui si l-a anuntat ca si-a refacut viata cu un minor de 16 ani. (Cristian Petru)
×
Subiecte în articol: adrian ramona mass-media