x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Iubitorii de câini îl vor pe Puya după gratii! Cântăreţul este acuzat că a instigat la uciderea maidanezilor

Iubitorii de câini îl vor pe Puya după gratii! Cântăreţul este acuzat că a instigat la uciderea maidanezilor

17 Sep 2013   •   16:04
Iubitorii de câini îl vor pe Puya după gratii! Cântăreţul este acuzat că a instigat la uciderea maidanezilor

Iubitorii de animale vor ca Puya să ajungă în spatele gratiilor aşa că au creat o petiţie pe care au lansat-o pe site-ul change.org. Aceştia îl acuză pe cântăreţ că a instigat la uciderea câinlor maidanezi.

Citeşte şi Puya, FURIOS: "Dacă Primăria Capitalei mai stă mult pe gânduri, o să dispară tot mai mulţi maidanezi în cartierul meu"

"Puya si-a atras dispretul multor oameni, unii dintre ei fiind inainte de incident fani ai artistului, dupa ce a urcat pe scena de la Romanian Music Awards si a indemnat oamenii sa omoare cainii comunitari, a adus jigniri iubitorilor de animale si a spus ca el ii impusca”, se scrie in petitia care a strans deja 500 de semnaturi in doar cateva ore, scrie wowbiz.ro.

Petitia este adresata Politiei Capitalei. Potrivit documentului, in Codul Penal exista un articol care pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 3 ani "persoana care instiga public la fapte ce constituie infractiuni. Puya a instigat in mod public la uciderea cainilor, implicit incalcarea legii in vigoare in cadrul unui eveniment si in mod repetat in mass-media”.

Puya si-a exprimat in mod public parerea cu privire la problema cainilor comunitari in weekendul care a trecut, pe scena de la Romanian Music Awards.

„Apropo de javre: trimite-i javrele inapoi lui Brigitte Bardot. 2013: Romania, nu Congo! Cand Cutu Cutu si Grivei se dau la copiii mei iau pusca si trag in ei, sa ma pomeneasca, bey... Cutofililor, Puya e de la Protectia Copiilor. Oare sunteti orbi toti? In loc sa ne plangem copiii morti, noi plangem de mila javrelor care i-au sfasiat in colti”, a spus Puya dupa ce a terminat de cantat piesa „Maidanez”.

×