x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Izaura Anghel, la ieşirea din Tribunal: "Mircea Băsescu mi-a spus că i-a dat bani Codruţei Kovesi. A fost o înregistrare, dar DNA a şters-o din dosar"

Izaura Anghel, la ieşirea din Tribunal: "Mircea Băsescu mi-a spus că i-a dat bani Codruţei Kovesi. A fost o înregistrare, dar DNA a şters-o din dosar"

17 Iul 2014   •   08:45
Izaura Anghel, la ieşirea din Tribunal: "Mircea Băsescu mi-a spus că i-a dat bani Codruţei Kovesi. A fost o înregistrare, dar DNA a şters-o din dosar"
UPDATE 11:15 - La ieșirea din sediul Tribunalului Constanța, Izaura Anghel a precizat că tatăl ei, Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, știe de la ea de banii care ar fi ajuns la șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, ea aflând despre acest lucru de la Mircea Băsescu.

Fiica lui Bercea Mondial a spus că a existat și o înregistrare în acest sens, făcută pe data de 26 mai, dar procurorii au șters-o din dosar. Este vorba despre discuțiile din ziua în care DNA a organizat flagrantul în biroul lui Mircea Băsescu, iar Izaura susține că afirmația fratelui președintelui nu se regăsește în dosar.

"Mi-a spus Mircea că i-a dat 200.000 de euro Laurei Kovesi, ca să ia dosarul tatălui meu de la Slatina și să-l ducă la Craiova. A fost o înregistrare, dar a șters-o DNA din dosar", a declarat Izaura.
............................................

Izaura Anghel, fiica lui Sandu Anghel, zis şi Bercea Mondial, a ajuns în urmă cu scurt timp la Tribunalul din Constanţa.

"Nu mai am nicio înregistrare. Tot ce am cu Mircea Băsescu am dat", a mărturisit Izaura înainte de a intra în sala de judecată.

Fiica lui Bercea Mondial le-a mai spus jurnaliştilor că are încredere în justiţie.

Marius Constantin, ginerele lui Bercea Mondial şi soţul Izaurei, va fi şi el adus la Tribunalul Constanţa.

Astăzii va avea loc un nou termen în dosarul în care Marius Constantin a fost deferit justiţiei alături de mai multe persoane, printre care se află şi soţia sa, Izaura Anghel, fiica lui Sandu Anghel, pentru că l-ar fi şantajat pe Mircea Băsescu, fratele lui Traian Băsescu, preşedintele României.

×