x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Izaura Anghel şi Bercea Mondial, trimişi în judecată pentru fapte de corupţie

Izaura Anghel şi Bercea Mondial, trimişi în judecată pentru fapte de corupţie

10 Oct 2014   •   15:45
Izaura Anghel şi Bercea Mondial, trimişi în judecată pentru fapte de corupţie

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial şi fiica acestuia, Izaura Anghel, au fost trimişi în judecată pentru fapte de corupţie în dosarul în care Izaura este acuzată că a încercat să mituiască un gardian din penitenciarul în care tatăl ei este închis pentru a-i da acestuia un telefon mobil.

Măsura trimiterii în judecată vine la mai puţin de o lună după ce Izaura fusese plasată în arest la domiciliu pentru suspiciunea de cumpărare de influenţă şi dare de mită.

"Rapiditatea cu care s-a rezolvat nu o comentez. E adevărat că obiectul acestei cauze este unul minor, un telefon mobil de câteva sute de lei. Avem o citaţie pentru marţi când urmează să fie prezenţi inculpaţii la procurori. Se analizează starea de arest a lui Bercea şi arestul la domiciliu al Izaurei. Dacă s-a decis azi trimiterea în judecată, probabil că s-a întocmit şi rechizitoriul. Eu nu am fost informat de acest lucru, am aflat din presă", a declarat avocatul familiei Anghel, Pavel Abraham.

"Faptul că s-a finalizat cu asemenea rapiditate dosarul o să-i arate clientului meu că justiţia funcţionează şi are motive să scoată la iveală înregistrările cu Băsescu pe care spune că le are", a adăugat acesta într-o intervenţie la Antena 3.

×
Subiecte în articol: izaura anghel bercea mondial