x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Jaf armat la o bancă din Bistrița. Un suspect a fost reținut

Jaf armat la o bancă din Bistrița. Un suspect a fost reținut

06 Iul 2016   •   07:14
Jaf armat la o bancă din Bistrița. Un suspect a fost reținut
Sursa foto: jinga80/Getty Images/iStockphoto

Un bărbat, înarmat cu un pistol a jefuit o sucursală bancară din Bistriţa. Potrivit şefilor băncii, el ar fi fugit cu 19.000 de lei, bani aflaţi în casierie, la doar câteva momente după ce a scos un pistol de sub bluza pe care o purta. Poliţiştii spun că au reţinut o persoană ale cărei semnalmente corespund cu cele ale bărbatului, scrie Digi24.

Angajatele unei bănci din Bistriţa nu vor uita prea curând prin ce au trecut. Un tânărul cu şapcă albă şi ochelari de soare la ochi a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce scotea un pistol de sub tricou.

„Când i-a venit rândul la ghişeu, bărbatul a scos arma şi a ameninţat-o pe angajata băncii. Aceasta i-a dat încasările iar barbatul a fugit cu banii, sub privirile îngrozite ale celorlalţi clienţi”, transmite corespondentul Digi24.

Agenţia avea supraveghere video, nu şi agent de pază. Butonul de panică a fost acţionat însă la timp.

„Normele au fost respectate ca la carte, de aceea prejudiciul a fost nesemnificativ şi salariaţii noştri sunt antrenaţi pentru situaţii de acest gen. A fost un atac, deci i-a ameninţat, dar au reacţionat foarte bine”, spune Manuela Vlad, directoarea sucursalei bancare.

„Un prejudiciu de aproximativ 19.000 de lei. Facem precizarea că nu a fost rănită nicio persoană”, spune şi Alexandra Veresejan, purtătoarea de cuvânt a IPJ Bistriţa-Năsăud.

Un suspect care corespunde semnalmentelor date de poliţie a fost deja reţinut la Vama Siret, în judeţul Suceava .

×