x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Jaf armat la o sucursală Volksbank din Slobozia. Hoţul a furat 1.000 de lei

Jaf armat la o sucursală Volksbank din Slobozia. Hoţul a furat 1.000 de lei

29 Mai 2013   •   17:15
Jaf armat la o sucursală Volksbank din Slobozia. Hoţul a furat 1.000 de lei

Un bărbat mascat şi înarmat cu un pistol a intrat miercuri într-o sucursală Volksbank din Slobozia, reuşind să plece cu 1.000 de lei.

Oficiali din cadrul Poliţiei au declarat pentru Mediafax că bărbatul, care purta o cagulă pe faţă, i-a ameninţat cu arma pe angajaţii băncii.

Poliţiştii sunt în căutarea suspectului de jaf armat.

"Suma sustrasă este redusă, aproximativ 1.000 RON, având în vedere politica băncii de a menţine numerarul din sucursale la strictul necesar operaţiunilor curente cu clienţii. Nicio persoană nu a fost rănită în urma incidentului. Atât echipajul de intervenţie cât şi Poliţia au ajuns în 2 minute de la declanşarea butonului de panică. La momentul incidentului în sucursală erau două persoane, angajaţi ai băncii. Niciun client nu era în sucursală la acel moment", a anunţat Volksbank într-un comunicat citat de Agerpres.

Volksbank a mai precizat că toate unităţile sale beneficiază de supraveghere prin intermediul camerelor de luat de vederi şi de sisteme de alarmă antiefracţie (buton panică). Conducerea băncii a pus deja la dispoziţia organelor de anchetă toate înregistrările video.


×
Subiecte în articol: jaf armat volksbank slobozia