x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Jaf în Capitală ! Un șofer a încercat să omoare casiera unei benzinării

Jaf în Capitală ! Un șofer a încercat să omoare casiera unei benzinării

15 Sep 2019   •   15:19
Jaf în Capitală ! Un șofer a încercat să omoare casiera unei benzinării
Sursa foto: antena3

Un bărbat de 42 de ani din București a încercat aseară să jefuiască o angajată de la o benzinărie şi să dea cu maşina peste ea, după ce femeia se refugiase într-o spălătorie auto pentru a cere ajutor.

Parchetul de pe lângă Tribunalul București a dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă la omor calificat, tâlhărie și distrugere. Cercetările sunt efectuate de Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei.

Sâmbătă, în jurul orei 22,30, Secţia 11 Poliţie a fost sesizată prin apel 112, că la o benzinărie, un bărbat a refuzat să plătească combustibilul. Mai mult, șoferul a amenințat casiera să-i dea bani. Aceasta a fugit să caute ajutor și s-a adăpostit într-o spălătorie auto din apropiere. Bărbatul a urmărit-o cu maşina și a încercat să o lovească, după care a accelerat şi s-a îndreptat spre un grup de persoane care stăteau în faţa spălătoriei. Acestea au reuşit să se ferească, bărbatul lovind o masă şi rupând o conductă de alimentare cu gaze, după care a fugit.

La faţa locului au ajuns de urgenţă echipaje ale Secţiei 11, care au început verificările.  Conducătorul auto a fost identificat, fiind găsit pe autostradă, în raza judeţului Călăraşi, și adus pentru audieri la Poliţia Capitalei.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: jaf