x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Jaf la un magazin din Timişoara. Hoţul i-a pus cuţitul la gât vânzătoarei (VIDEO)

Jaf la un magazin din Timişoara. Hoţul i-a pus cuţitul la gât vânzătoarei (VIDEO)

13 Mar 2015   •   14:57
Jaf la un magazin din Timişoara. Hoţul i-a pus cuţitul la gât vânzătoarei (VIDEO)

O femeie de 63 de ani din Timişoara, vânzătoare la un magazin alimentar, a fost atacată noaptea trecută cu un cuţit de un bărbat. Hoțul a reușit să plece cu toții banii din casa de marcat și a lăsat-o pe femeie în stare de șoc.

Incidentul a avut loc la un butic de cartier de pe strada Venus din Calea Buziasului, scrie opiniatimisoarei.ro. Hotul si-a aprins mai intai o tigara in fata magazinului pentru a prinde curaj, apoi a intrat apoi in butic, a cerut un pachet de tigari, iar cand vanzatoarea s-a intors cu spatele dupa pachetul de tigari, acesta a scos cutitul. I l-a pus la gat si a cerut toti banii din casa de marcat. Vanzatoarea s-a conformat, apoi barbatul s-a facut nevazut cu toti banii. Cu ultimele puteri, femeia si-a sunat patroana si i-a povestit, printre lacrimi, cele intamplate.

Victima a avut nevoie si de ingrijiri medicale, fiind in stare de soc. Politistii n-au reusit sa afle mare lucru de la ea, nici macar ce suma de bani se afla in casa de marcat. Oamenii legii continua cercetarile pentru a stabili cu exactitate ce s-a intamplat si il cauta pe atacator.

×