x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Jeffrey Franks despre petrecerea de la Buşteni: ”Am conştiinţa curată, sunt de religie mormonă şi nu beau alcool”

Jeffrey Franks despre petrecerea de la Buşteni: ”Am conştiinţa curată, sunt de religie mormonă şi nu beau alcool”

05 Feb 2012   •   15:27
Jeffrey Franks despre petrecerea de la Buşteni: ”Am conştiinţa curată, sunt de religie mormonă şi nu beau alcool”

Seful Misiunii Fondului Monetar International, Jeffrey Franks, a declarat duminica, intr-o conferinta de presa, ca a participat saptamana trecuta la o petrecere organizata la Busteni, sponsorizata de Ministerul Finantelor si Banca Nationala a Romaniei, dar are constiinta curata in ceea ce priveste acel eveniment. Oficialul FMI a spus ca este de religie mormona, nu bea alcool, nu fumeaza si nu isi permite un comportament imoral, astfel ca are constiinta curata in legatura cu petrecerea de la Busteni, unde doar a apreciat bucataria traditionala romaneasca.
'Duminica trecuta, dupa ce am lucrat la centrul BNR, am fost invitat la o masa sponsorizata de Finante si BNR, cu un meniu si muzica traditionala romaneasca. Am participat la aceasta masa si am apreciat si mai mult bunatatile din Romania. Sunt o persoana de religie mormona, nu fumez, nu beau alcool si nu ne permitem un comportament imoral. Am constiinta curata', a spus Franks.
Presa romaneasca a scris despre faptul ca seful FMI a petrecut la Busteni cu seful Fiscului, Sorin Blejnar, si a fost dat publicitatii si un film in care oficialul FMI danseaza intr-o hora.

×