x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Judecătorul Stan Mustață a murit în penitenciarul Rahova

Judecătorul Stan Mustață a murit în penitenciarul Rahova

09 Aug 2018   •   07:22
Judecătorul Stan Mustață a murit în penitenciarul Rahova

Judecătorul Stan Mustață a murit, miercuri, în urma unui infarct miocardic. Stan Mustață era închis în penitenciarul Rahova.

Pe 11 mai 2016, judecătorul Stan Mustață a fost condamnat definitiv de magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție, la 8 ani şi 6 luni de închisoare cu executare.

Soția sa a povestit la "Sinteza zilei", ce s-a întâmplat în ultimele clipe de viață ale judecătorului Stan Mustață.

"Pentru omul acesta trebuie să se facă dreptate. A intrat la închisoare nevinovat. A fost o luptă între doi coloși, iar el a fost o victimă colaterală. Nici măcar nu l-au lăsat, nu i-au dat șansa să vină vremea să facă dreptate. Ultimul act nenorocit și necugetat pe care l-au făcut a fost atunci când l-au luat de la Rahova: au venit peste el la 2 noaptea mascații și i-au spus 'Mustață, scoală-te că te ducem la Penitenciarul Giurgiu, penitenciar de maximă siguranță, unde se duc numai cazurile disciplinare.' Și el a spus: 'N-am făcut nimic! De ce mă luați?' Și l-au luat și pe tot drumul a vomat în continuu. Și când a ajuns acolo nu a putut să mai meargă. Când am vorbit cu el mi-a spus: 'Elena, vor să mă omoare!'", a povestit soția judecătorului la Antena 3.

×
Subiecte în articol: stan mustata