x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Județele cu cele mai puține cazuri de infectări cu coronavirus. Regiunile unde nu s-a înregistrat niciun deces

Județele cu cele mai puține cazuri de infectări cu coronavirus. Regiunile unde nu s-a înregistrat niciun deces

17 Mai 2020   •   14:15
Județele cu cele mai puține cazuri de infectări cu coronavirus. Regiunile unde nu s-a înregistrat niciun deces

În vreme ce guvernanții vorbesc în continuare despre restricții, pentru că epidemia este departe de a se fi sfârșit, există zone în România virusul pare să nu fi ajuns.

În 11 județe au fost înregistrate sub 100 de cazuri de COVID-19, iar în 4 județe nu a fost înregistrat niciun deces din această cauză, transmite GCS.

Cele mai puține cazuri au fost în Brăila – 20 și Vâlcea – 27. 

În județele Brăila, Buzău, Harghita și Tulcea nu s-a înregistrat niciun deces.

În Buzău sunt 105 persoane infectate cu COVID-19, în Harghita sunt 63, iar în Tulcea sunt 108.

Cele 11 județe, așa cum au fost ele raportate de CGS sunt: Brăila - 20 de cazuri, Călărași – 73 de cazuri, Gorj – 90 de cazuri, Harghita – 63 de cazuri, Maramureș – 81 de cazuri, Mehedinți – 92 de cazuri, Olt – 53 de cazuri, Prahova – 79 de cazuri, Satu Mare – 57 de cazuri, Sălaj – 75 de cazuri, Vâlcea – 27 de cazuri.

Cele 1.097 de decese de pe teritoriul României, din cauza COVID-19 au fost în județele Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea, Călărași, Maramureș, Olt și Ilfov.

 

Mediafax

×
Subiecte în articol: coronavirus