x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Jurnalul National apare luni, 30 noiembrie, in editie de dubla sarbatoare - "Romania in care se poate!"

Jurnalul National apare luni, 30 noiembrie, in editie de dubla sarbatoare - "Romania in care se poate!"

26 Noi 2015   •   16:00
Jurnalul National apare luni, 30 noiembrie, in editie de dubla sarbatoare - "Romania in care se poate!"

Luni, pe 30 noiembrie, Jurnalul Naţional iese in ediţie de dublă sărbătoare, de Sf. Andrei si 1 decembrie!  24 de pagini dedicate României în care se poate!

Pentru prima oară în 26 de ani, în România clasa politică a ţinut cont de vocea străzii şi prin proteste paşnice s-a reuşit schimbarea dorită. Mai mult, jurnalistii JN au găsit locurile, faptele şi oamenii simpli care să ne arate tuturor că România nu este ţara în care  niciodată nu se întâmplă nimic bun, ci este şi ţara în care se poate!

In ediţia dublu aniversară de luni, 30 noiembrie, JN povesteşte despre spitale de stat ca în Occident sau şcoli moderne în mediul rural. Dascăli care fac totul pentru elevii lor, medici care se dedică cu totul profesiei, doctori reintorşi in ţară din spitale renumite.

Oameni simpli, necunoscuţi şi voluntari care fac ceva pentru copiii bolnavi, pentru oamenii străzii sau pentru bătrâni. Afaceri cu tradiţie: ia, ouă încondeiate, ceramica de Cucuteni, magiunul de Topoloveni, povestea brand-ului Clujana, renăscut din propria cenuşă sau povestea unui grup de tineri din Târnava Mare care a reconstruit de la zero economia comunei. Destinaţiile de vacanţă care au fost ridicate de la pământ de oameni care au crezut în potenţialul turistic al României

Acesta este doar inceputul, demersul jurnalistilor JN va continua!

Nu rata Jurnalul National de luni, în ediţie de dublă sărbătoare cu ocazia Sf. Andrei si a zilei naţionale, despre România în care se poate!

×