x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Klaus Iohannis: Mediul rural nu trebuie să fie condamnat la infinit la sărăcie și subdezvoltare

Klaus Iohannis: Mediul rural nu trebuie să fie condamnat la infinit la sărăcie și subdezvoltare

17 Feb 2020   •   17:30
Klaus Iohannis: Mediul rural nu trebuie să fie condamnat la infinit la sărăcie și subdezvoltare

Președintele Klaus Iohannis a criticat, luni, PSD pentru modul în care a făcut alocările bugetare pentru comunitățile locale și a afirmat că Guvernul PNL va avea ca prioritatea dezvoltarea locală și sprijinirea comunităților locale.

"Exemplul ultimilor ani ne-a arătat ce rezultate dezastruoase se pot genera prin politici care nu țin cont de aceste premise esențiale: bugete construite nerealist, ignorarea unor reguli elementare privind finanțele publice subfinanțarea cronică a necesarului de investiții, fonduri alocate dupa bunul plac al puternicilor zilei, toate aceste practici au blocat pur și simplu dezvoltarea comunităților.

Acea perioadă marcată de incompetență și diletantism s-a încheiat în sfârșit. Actualul guvern nu doar că a crescut alocările pentru acest an, dar are ca priorități dezvoltarea rurală și sprijinirea comunităților locale prin programe finanțate atât de la bugetul de stat, cât și din fonduri europene", a spus Klaus Iohannis, la evenimentul organizat de Asociația Comunelor din România.

www.antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: klaus iohannis