x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Klaus Iohannis: Spiritul Crăciunului constă în a celebra înțelegerea, suntem datori să ni-i amintim pe cei neajutorați

Klaus Iohannis: Spiritul Crăciunului constă în a celebra înțelegerea, suntem datori să ni-i amintim pe cei neajutorați

24 Dec 2015   •   18:57
Klaus Iohannis: Spiritul Crăciunului constă în a celebra înțelegerea, suntem datori să ni-i amintim pe cei neajutorați

Preşedintele Klaus Iohannis spune că spiritul Crăciunului constă în a celebra înţelegerea, el transmiţând şi un mesaj special românilor din străinătate să nu-şi piardă speranţa arătându-se încrezător că situaţia României va continua să se îmbunătăţească.

"Naşterea Domnului este sărbătoarea pe care cu toţii o aşteptăm cu bucurie, pentru a fi împreună cu familia. Spiritul Crăciunului constă în a-i simţi alături pe toţi cei dragi şi a celebra generozitatea, buna înţelegere şi liniştea. Cu atât mai mult în aceste momente suntem datori să ni-i amintim pe cei neajutoraţi, pe cei singuri, pe cei împovăraţi de boală sau de sărăcie şi să încercăm să le aducem puţin alinare", afirmă Iohannis într-un mesaj video postat pe pagina sa de Facebook.

El a transmis românilor din afara graniţelor să fie încrezători, declarându-se convins că situaţia României va continua să se îmbunătăţească.

"Un gând special se îndreaptă şi către voi, românii plecaţi la muncă în străinătate, care vă petreceţi sfintele sărbători departe de casă. Sunt copii care de Crăciun nu stau la masă cu părinţii, sunt părinţi care simt şi mai dureros acum dorul de familia din ţară. Vă îndemn să nu vă pierdeţi speranţa. Sunt încrezător că situaţia României va continua să se îmbunătăţească de la an la an, iar cei care sunteţi acum obligaţi să vă câştigaţi existenţa peste hotare veţi putea reveni acasă. Crăciun fericit tuturor!", a încheiat preşedintele Iohannis.

Sursa: AGERPRES  

×